Pluspunten
ruime keuze van bronnen en daarnaast ruim assortiment. goede en flex bezorgdienst (same day or somewhat slower). Kwaliteit is top.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levering snel netjes en erg goed vlees!!!!
VerbeterpuntenVoorraad beheer mag wat beter maar tot nu toe 9 want een 10 is voor onze lieve heer haha
Pluspunten
Goed assortiment, overzichtelijke site, kwaliteit goed
Verbeterpuntenbeter de kwaliteitverschillen aangeven, er ise bijv een groot verschil tussen USA en Uruguay Rib-eye...dat moet vantevoren duidelijk zijn.
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Noviteiten op ander gebied uitproberen op de klanten.
VerbeterpuntenMeer echte vleespakketten samenstellen tegen een scherpe prijs.
Pluspunten
Doen wat er gezegd wordt. Goed vlees bezorgen op het gewenste moment!
Pluspunten
Goede kwaliteit, goed verpakt, snelle levering en mooie extra info bij de bestelling toegevoegd
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
perfekt verpakt, perfekt geleverd, bijzonder klantvriendelijk
Verbeterpuntentoen ik klant werd was het aanbod aan diverse runderrassen groter. die diversiteit mis ik wel een beetje. waar is bv. de Chianina naar toe ?
Pluspunten
Snelle levering, goed vlees!
Pluspunten
VerbeterpuntenVerser vlees leveren. Al een half jaar ingevroren is wat lang voor een Picanha.
Levering is niet altijd correct in tijd, vorige week om 22.45 uur
Pluspunten
Pluspunten
Super service
Pluspunten
Snelle, vlotte levering: tot op een uur nauwkeurig. Zeer goed verpakt, en (wat mij betreft pluspunten): het vlees wordt geleverd vanuit een koelbox ipv. dat je een piepschuimen box met koelelementen ontvangt. De koelbox is van de transporteur, minder restafval dus.
VerbeterpuntenNaar aanleiding van mijn laatste bestelling: geen.
Pluspunten
-Snelle levering -Goedkope levering -Porties / gewichten kloppen -Vers vlees! (gevroren, maar recent geslacht) -Groot en compleet aanbod
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM