Pluspunten
Altijd goed vlees. Niet te duur, betrouwbare levering.
Pluspunten
Bestellen gaat eenvoudig en snel; levering ook prima. Ik bestel vaker bij B&S en dat gaat altijd goed. Een aanrader wat mij betreft!
VerbeterpuntenZou fijn zijn als op de site aangegeven wordt wanneer wordt verwacht dat producten weer leverbaar zijn (zoals oa houtskool)
Pluspunten
Prachtige producten
Pluspunten
Goede producten, punctuele levering
Pluspunten
Mooie keuze aan vlees en ruim aanbod aan recepten op de site. Tevens heb je als klant voldoende invloed op de levering van je producten door de verschillende opties aan pakketdiensten. Ik heb ook recent mogen meemaken dat een zending door pech met de bestelwagen niet kon worden geleverd. Ik kreeg een nette mail met daarin een code voor 10 euro tegoed. Heel netjes!
VerbeterpuntenMooie toevoeging op de site zou zijn dat wanneer je een stuk vlees bekijkt je op een afbeelding kan zien van welk deel van het dier het vlees afkomstig is.
Pluspunten
Geen torenhoge verzendkosten door het vlees koel te bezorgen.
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak
VerbeterpuntenDe St Louis cut steaks waren al gedeeltelijk schoon, dus geen kraakbeen ana het einde van de ribben erbij, de spareribs waren veels te zout gekruid, de kippendijen zaten 4 in per verpakking, dus vrij duur qua prijs.
Pluspunten
na bestelling snelle levering en ook dat er meerdere keuzes zijn voor levering
Pluspunten
Ga zo verder
Pluspunten
Kwalitatief geweldige producten !
VerbeterpuntenBij vorige bestellingen kregen we jullie fantastische producten in een tempexdoos. Nu bleek dat Postnl de doos mee terug neemt. Dit geeft een probleem bij het langzaam ontdooien. Gaarne volgende keer weer een "eigen" doos.
Pluspunten
De ribs extra vlees en vroetvarken waren perfect, de rest ligt nog in de vriezer.
Pluspunten
Fantaschtiche spareribs met volop vlees
Pluspunten
Goed vlees, echt goed vlees. Voor alle Nederlanders en nog niet duur ook
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM