Pluspunten
Ik bestel regelmatig , echt een aanrader !!! Net de kalfs spareribs geprobeerd echt heerlijk!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goede kwaliteit en goede service
Verbeterpuntenwebsite is lastig te navigeren. is te druk. info over het vlees is OK maar als je wilt bestellen is dit minder relevant.
Pluspunten
Goede levering, snel en mooi product
VerbeterpuntenMisschien niet diepvries vlees maar gekoeld wat dikker belegt
Pluspunten
nog geen 5 sterren omdat ik mijn bestelling nog niet op/uitgeprobeerd heb. keurige levering en nog diep bevroren. netjes een tijdstip via sms gekregen en klopte perfect! geen verpakkings-afval is voor mijn ook een pluspunt!!
Pluspunten
Super vlees...
Pluspunten
- Vriendelijk/persoonlijke benadering - Snelle levering
Pluspunten
Er was iets mis gegaan met de levering, maar toen ik belde is er meteen werk van gemaakt en werd het pakket toch geleverd dezelfde dag.
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees is zeer goed. Snel en goed verpakt afgeleverd.
Pluspunten
Voor het eerst iets besteld en het was allemaal duidelijk en gemakkelijk. bedankt nog voor de heerlijke oerhammen!
Pluspunten
Keurige verpakking en nette levering
Pluspunten
Top vlees, goede service en snel geleverd.
Pluspunten
Goed geregeld
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Vlees is volgens afspraak en tijdig geleverd.
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website, snelle levering, alles keurig verpakt en goed ingevroren
Pluspunten
bijzonder keuze in int. vlees, erg leuk om te proberen. Prijzen ligt inderdaad lager dan bij mijn lokale slager
Verbeterpuntenaanbiedingen zijn helaas erg snel uitverkocht en het duurt erg lang vooral de site/aanbiedingen worden vernieuwd
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM