Pluspunten
Heerlijk vlees.
VerbeterpuntenWellicht meer mogelijkheden in gewicht en portie
Pluspunten
Mooi w.site goed contact. Perfecte service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
We hebben al verscheidene keren bij Beef & Steak besteld. We zijn zeer tevreden, zowel over de kwaliteit van het vlees als over de afhandeling van bestellingen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees en netjes tijdig geleverd.
VerbeterpuntenBij het afleveren van het vlees werd niet aangegeven dat de kern nog bevroren was (ik heb het pakket zelf niet aangepakt). Hierdoor was het niet direct goed bruikbaar
Pluspunten
Pluspunten
Goede kwaliteit en duidelijke website. Ook mooie recepten te vinden wat je met de stukken vlees allemaal kan doen. Levering is prima en wordt netjes verpakt. Al het vlees is nog mooi bevroren als het thuis aankomt.
VerbeterpuntenEigenlijk nog geen gevonden, behalve dat ze zo ver weg zitten om er langs te gaan.
Pluspunten
Goed vlees voor een mooie prijs
VerbeterpuntenJammer dat het koeltransport eraf is gehaald. De nieuwe vorm geeft toch licht ontdooid vlees.
Pluspunten
Snelle levering, Goed verpakt Uitstekende kwaliteit
Pluspunten
Goed vlees mooi verpakt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site waar voldoende productinformatie op staat.
VerbeterpuntenEr mogen wel wat meer recepten bij de producten
Pluspunten
Mooie grote stukken vlees voor de bbq. Ruime keuze.
Pluspunten
Zeer ruim assortiment, veel voorradig en snelle levering. Daarnaast wekelijkse update nieuwe recepten en aanbiedingen
VerbeterpuntenMaak de fysieke winkel (afhaalpunt Ter Aar) groter, met meer bbq producten buiten het vlees om zoals accessories
Pluspunten
Altijd goede kwaliteit vlees, altijd op tijd, kan niks anders dan een dikke tien geven.
Pluspunten
Zoals altijd goede kwaliteit en snel geleverd.
Pluspunten
Betrouwbaar en kwalitatief zeer goed. Ruim assortiment.
VerbeterpuntenDe prijs kan wat strakker. Punten besteding mij niet helemaal duidelijk, in mijn ogen moeilijk in te verzilveren tijdens aankoop.
Pluspunten
Mooie en duidelijke website met veel informatie. Bestellen en bezorgen zijn perfect geregeld.
Pluspunten
Geweldige winkel met zeer vriendelijke mensen. Vlees is fantastisch.
VerbeterpuntenGeen.
23 Hertog van Beijerenstraat