Pluspunten
Meestal mooi vlees. Snelle levering. Diverse (gratis vanaf €60) bezorgopties. Goed verpakt.
VerbeterpuntenEr worden (bewust?) geen kiloprijzen getoond. Ik dacht dat dat verplicht was! Ook is niet altijd duidelijk hoe dier(on)vriendelijk het vlees is. Vlees wordt in zeer diverse gewichten aangeboden, daardoor is het erg moeilijk en tijdrovend om zelf de kiloprijs uit te rekenen. Ook hebben ze een slechte klantenservice. Ik heb in een tijdsbestek van ongeveer 6maanden via e-mail en via Twitter en Facebook gevraagd of ze een artikel weer voorradig gaan krijgen. Ze beantwoorden de mail en de berichten gewoon niet. Vlees is goed, maar door deze negatieve punten gaan wij toch kijken naar een andere online slager. Jammer!
Pluspunten
Veel keus en snel geleverd
VerbeterpuntenSommige stukken zijn alleen verkrijgbaar in grote maten en meestal grill voor 2 pers. Min 60euro bestellen is soms ook probleem als je een klein gezin hebt.
Pluspunten
Lekker stukkie vlees en prima verzending.
Pluspunten
Werkelijkwaar alles wat je hier besteld is van een top kwaliteit en service. Niet de goedkoopste, zeer waarschijnlijk wel de beste!
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit. Ruime keus. Uitstekende service.
Pluspunten
top!
Pluspunten
Top spul. mooie stukken vlees voor een mooie dag/avond grillen met vrienden. een paar dagen van te voren bedenken wat je gaat doen en supersnel in huis.
Pluspunten
Nette snelle levering, in een koelbox met ijspacks. De spare ribs waren ijskoud en per stuk vacuüm verpakt. Het betrof buik spare ribs van het iberico varken, zeer dik bevleest en goed van smaak ,niet het type spare rib dat je in een gemiddeld restaurant krijgt maar lekker stevig vol vlees. Dik te vreden.
VerbeterpuntenKlein probleem met het afreken, maar dit werd snel telefonisch opgelost.
Pluspunten
Snel besteld, goed kwaliteit, snel geleverd. Alleen maar +++
Pluspunten
Beschikbaarheid assortiment
VerbeterpuntenWebsite reponsive maken zodat het ook goed werkt op een smartphone of een app maken voor ios/android
Pluspunten
Ben al mooie tijd gold member..en niet voor niets !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie variatie aan vlees en ook uitleg waar het vandaan komt. Tevens bieden ze ook recepten aan welke goed te volgens zijn.
VerbeterpuntenWe website werkt op mijn telefoon niet helemaal zoals het moet, voornamelijk als je de recepten gaat bekijken.
Pluspunten
Goede kwalieteit vlees
VerbeterpuntenVlees niet geleverd in gekozen tijds blok, waardoor een halve dag verloren thuis gezeten.
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees was in principe top.
VerbeterpuntenUit 1 pakje kwam een sparerib met vlies en 1 zonder vlies, daar snapte ik niet veel van. Verder staat er op zaterdag bezorging tussen 09:00 en 14:00. Na mijn bestelling kreeg ik echter op vrijdagavond te horen dat ze tussen 07:45 (!!!) en 08:45 kwamen. Om kwart voor 8 op zaterdag mijn bed uit, terwijl dat anders staat aangegeven, vond ik eerlijk gezegd niet echt chill.
Jammer toch vlees met een vislucht[urine]?
Pluspunten
Levering was wederom stipt, het gildehoen erg lekker.
Pluspunten
ze doen wat ze zeggen
Verbeterpuntencontrole inhoud kan beter
23 Hertog van Beijerenstraat