Pluspunten
zeer goede kwaliteit vlees
VerbeterpuntenBevestigden levering producten in een voicemail. Stuurden daarna een mail waarin ze alsnog om mijn bevestiging vroegen. Toen ik de mail een dag later zag en ze opbelde bleek het te laat te zijn om de bestelling, die de volgende dag was, nog te leveren (ook al staat op hun site "vandaag besteld, morgen verzonden"). Na telefonisch contact bleken ze compleet onwillig om een oplossing te vinden, waardoor ik zelf naar Ter Aar moest om de bestelling op te halen. Dit kosste me een hele ochtend en 30 euro OV kosten. Zowel aan de telefoon als ter plekke werd ik bot behandeld. Jammer, aangezien ik al vaker bij ze besteld had en dit altijd goed was gegaan. Al met al kan ik hun product aanraden, maar verwacht geen service van dit bedrijf.
Pluspunten
Wat een top producten! Ik zou zo weer bestellen en ga ik waarschijnlijk ook doen.
VerbeterpuntenVerzendkosten onder € 20,- ipv € 60,-
Pluspunten
Goed advies. Ook al hebben ze iets niet is er altijd een mooi alternatief.
Pluspunten
Goede service en excellente kwaliteit
Pluspunten
Kan op dit moment geen negatieve dingen noemen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede kwaliteit, lekker ! Alles keurig verpakt en met Foodnetwork verzending tot nu toe helemaal top !
Pluspunten
Alles sal regkom Gaat prima zo
Pluspunten
Ruime keuze, kwaliteit erg goed
Pluspunten
goede kwaliteit vlees, accurate en snelle levering via `food netwerk'
Pluspunten
Geweldig heerlijk vers vlees, goed gekoeld.
VerbeterpuntenNiet
Laatste keer werd het vlees zonder ijs bezorgd, in tegenstelling tot andere kereb
Pluspunten
Altijd goed vlees Goed verpakt en op tijd bezorgt
Pluspunten
Veel keuze en snelle levering
Pluspunten
Goed verpakt, diep gevroren geleverd.
Pluspunten
Buitenlands goed vlees. Niet alleen die hollandse teringbende.
VerbeterpuntenMeer amerikaans vlees
23 Hertog van Beijerenstraat