Pluspunten
De kwaliteit is uitstekend
VerbeterpuntenBetere leveringsservice Betere terugkoppeling nav klachten
Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenIk had een zak hickory wood chunks besteld en die bleek bij het afhalen niet op voorraad te zijn. Wellicht zou dit beter gecommuniceerd kunnen worden richting de klant. Als ik het eerder had geweten had ik het al ergens anders kunnen regelen. Dat was nu erg kort dag.
Positive
quality was great
Suggestionsprice quite expensive. wish there was fresh products
Beter kijken en nakijken voor het verstuurd word en daarna bij mail ook klein excuus
Pluspunten
probleem met cadeaubon direct en goed opgelost
Pluspunten
top kwaliteit voor een faire prijs snelle levering met verschillende opties
Pluspunten
Snelle afhandeling! Genoten van de heerlijke Heydehoeve buikribs :-)
VerbeterpuntenOok daadwerkelijk zien wat je koopt zou (soms) handig zijn i.p.v. een keuze te maken aan de hand van een voorbeeldfoto.
Andere leveringsdienst voor belgië. Pakje werd 300m verder afgeleverd bij een ander persoon die we niet kenden.
Pluspunten
Vlotte website zonder gedoe. Er is precies op de afgesproken tijd geleverd.
Pluspunten
staan voor de klant klaar. betrouwbaar en snel
Verbeterpunteneventueel in kleinere porties verpakken.
Pluspunten
Hele mooie stukken vlees voor een nette prijs. Vriendelijk geholpen en bij het afhalen stond alles netjes verpakt klaar. Geleverd wat ik heb besteld.
VerbeterpuntenIn de bestelbevestiging prominent weergeven dat de stukken diepgevroren worden geleverd / afgehaald. Ik was hier niet van op de hoogte en moest daardoor in korte tijd de picanha zonder verlies van kwaliteit zien te ontdooien om hem 's avonds nog op tafel te kunnen zetten.
Ga zo door. Fijn om elke keer te komen.
Pluspunten
red je pakketje prima geregeld
Pluspunten
Helpen je goed en geven ook goed advies. Ze weten mijn naam zelfs
VerbeterpuntenS avonds wat langer open blijven tot 18 uur
Pluspunten
Als zij iets opmerken over de bestelling nemen ze contact op om te vragen of het wel klopt. Super!!
Pluspunten
Geweldige service en mooie braadstukken voor op de BBQ
Pluspunten
Kan alleen maar goeds zeggen over het bedrijf
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM