Pluspunten
Goede prijs kwaliteitsverhouding
Pluspunten
Eerste keer hier mijn vlees gehaald,Perfect. Gaat vaker gebeuren.
Pluspunten
Snel, netjes verpakt, duidelijke website.
Pluspunten
Alles klopt, kwaliteit, service, communicatie
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
Uitstekend vlees en service
Pluspunten
vakkundig en je word er goed geholpen
Verbeterpuntenlivar spare ribs tot op het bot uit gesneden,,zeer weinig vlees is te duur dan
Pluspunten
vriendelijk mensen, super kwaliteit voor een redelijke prijs. super verpakt en netjes geleverd.
Pluspunten
Ook na een bestelling helpen ze je daar waar nodig, er word mee gedacht en niets lijkt te gek. Toppers!
Pluspunten
Mooie Amerikaanse snitten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed bedrijf. Snelle levering. Top vlees.
Pluspunten
Leuk, die recepten en tips!
Pluspunten
Ontzettend lekkere spareribs. Goed verpakt aangeleverd, en heerlijk dik bevleesd!
Pluspunten
everything is great. The packaging is very good.
VerbeterpuntenPerhaps more organic meets.
Pluspunten
- Beef&Steak reageert zeer snel op vragen via de mail. - De koel verpakking is zeer professioneel - Thermometer en bbq saus cadeau gekregen bij eerste bestelling. Verrassende en een praktische cadeaus! - De kwaliteit van de producten zijn geweldig! - Ik bestel graag speciale producten bij Beef&Steak
VerbeterpuntenSuggesties: - Meer recepten of minimaal één recept per product - Op dit moment heb ik (nog) geen smoker en geen denderende bbq maar wel een sous vide apparaat en een goede oven. Daar zouden meer recepten over kunnen komen. - Bezorg optie op vrijdagmiddag (Al zijn er al veel opties) - Aangeven wat een goed gewicht is om te kiezen per product. Dit kan aan de hand van foto's of hoeveel (bourgondische) mannen ervan kunnen eten. - Indien de chat niet actief is dat aangeven. Ik kwam via de mail erachter dat de chat tijdelijk uit wordt gezet indien het niet druk is op de website. - Cache implementeren van de winkelwagen. Helaas wordt de winkelwagen geleegd als een browsertab wordt gesloten (technisch webshop puntje)
Pluspunten
mooie goede producten. goed van smaak en goede bereidingstips. uitstekende bezorging.
Pluspunten
Snelle levering, goede aanbiedingen
Pluspunten
Snelle levering, uitstekend product, goede prijs/kwaliteit verhouding
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM