Pluspunten
Op tijd, goed gekoeld en uitstekende kwaliteit!!
Pluspunten
Kwaliteit weer prima en de levering mooi op tijd.
Pluspunten
Eerste keer dat ik online bij dit bedrijf heb besteld, nadat ik eerder al een keer vlees op locatie heb opgehaald. In beide gevallen een prima ervaring. Het vlees is zeer goed en gekoeld verpakt en de kwaliteit is uitstekend.
VerbeterpuntenEr zijn verschillende manieren van verzenden, maar het werd mij niet helemaal duidelijk tijdens het bestellen hoe dit precies zit. Op de site wordt dit overigens wel goed uitgelegd. Misschien een link naar die pagina met uitleg opnemen op het afrekenscherm.
Pluspunten
Fijn dat er naderhand werd gebeld om te vragen of mijn bestelling klopte.
VerbeterpuntenIk had de Hamburger Taster besteld, achteraf was het wellicht fijn geweest om een beschrijving van de hamburgers er bij te zetten (op de site oid). Zodat de mensen weten wat voor soort hamburger het is.
Pluspunten
Lekker snel geleverd mijn eerste ervaring is dus al top komt gewoon bevroren binnen super goed verpakt
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat
Pluspunten
Keurig verpakt, duidelijke gelabeld. Uitmuntende kwaliteit.
Pluspunten
-snel antwoord klantenservice -snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettige omgang en fijne website
VerbeterpuntenNiet bij ieder bezoek aan website vragen om email in te vullen mbt nieuwsbrief. Prijs is best flink vindt ik.
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit verhouding. De producten worden altijd in goede koelbakken geleverd
VerbeterpuntenDe site en app haperen nog wel eens
Pluspunten
Veel keuze, naast vlees ook leuke workshops. Eenvoudig om je bestelling te plaatsen, makkelijk af rekenen en alles snel in huis. Betrouwbaar en goede service!
VerbeterpuntenNiets. Zelfs toen de cadeaubon voor de workshop niet op tijd aan kwam per post hebben ze deze onmiddellijk digitaal gestuurd! Top service!
Pluspunten
snel goed
Pluspunten
Alles op voorraad snel geleverd top kwaliteit vlees
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
zoals gewoonlijk alles weer tip top on orde
Pluspunten
Leveren goede kwaliteit en leveren snel
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM