Pluspunten
VerbeterpuntenBeperkte leveringstijden Meer vlees bundels aanbieden incl. de juiste kruiden etc.
Pluspunten
Snelle levering Producten waren nog goed bevroren.
VerbeterpuntenIk had onder andere een ossenhaas besteld voor het maken van Beef Wellington. Bij voorkeur had ik een mooi dik stuk ontvangen die overal even dik is. Uiteindelijk heb ik het op kunnen lossen door het vlees op de binden, maar hierdoor is het resultaat altijd minder dan bij een mooi groot stuk. Wellicht een tip om rond de kerst/paas periode een product toe te voegen als "Ossenhaas dik stuk" o.i.d. Of de mogelijkheid om een opmerking toe te voegen zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Als deze optie er niet komt zou ik namelijk voor dit soort specifieke gerechten mijn vlees bij de plaatselijke slager bestellen.
Pluspunten
Zoals altijd punctuele levering van kwalitatief zeer goede producten! Kreeg nu ook mijn braadslee die ik via punten had gespaard ;-)
Pluspunten
Een speenvarken besteld. Hoge kwaliteit product, snelle levering, prima communicatie, prima verpakking. Echt uitmuntende service! Een aanrader.
Pluspunten
Gewoon een top bedrijf met top producten. Snelle en nette levering Vlees wordt netjes en hygiënisch aangeleverd
Pluspunten
Altijd snelle levertijd en vlees is top kwaliteit
Pluspunten
Een geweldig bedrijf. De producten zijn uitstekend en hebben een ruime keuze aan vlees wat van goede kwaliteit is. Ze hebben een goede keuze voor het leveren van het vlees. Een vraag stellen over een stuk vlees is geen probleem en je krijgt een snel reactie terug op je vraag.
VerbeterpuntenTot nu toe nog geen!!
Ik heb helemaal geen zending ontvangen en zal ook met Post.nl contact opnemen
Pluspunten
Snelle levering, men houdt zich goed aan de afspraken. Op vragen per e-mail wordt snel gereageerd.
Verbeterpuntenapart dat toevoegingen aan het huisnummer niet consequent weergegeven worden. Soms wel en soms niet. Dat maakt de bestseller enigszins onzeker of het juiste huisnummer wel gebruikt zal worden.
Pluspunten
Alles volgens afspraak, snel en goede kwaliteit.
Pluspunten
Zeer makkelijk en leuk. Goede kwaliteit .
VerbeterpuntenGaat prima. Misschien nog meer flexibiliteit in uitlevering.
Pluspunten
Perfect vlees en verzorgt verpakt
Pluspunten
Erg mooie site, Fijn dat er veel reviews zijn waarin leuke recepten staan
VerbeterpuntenIk vond de menu's waarin je aangaf welke vlees soort je je wilde onhandig in gedeeld. je krijgt het per "merk" varken te zien. hierdoor kan slecht de prijs vergelijken.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees en vis. Stipte levering en goed verpakt..
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM