Pluspunten
Duidelijke website. Omdat ik toch nog een vraag had, heb ik gebeld.. en je krijgt gewoon een van de eigenaren aan de telefoon. Geen callcenter, voicemail o.i.d..én een goed antwoord. Mijn bestelde stuk vlees was prachtig.
VerbeterpuntenIk had gekozen voor de bezorgservice van Post.nl. Op de website van beef en steak wordt precies beschreven hoe dit werkt. Een prima service ..helaas slechts op papier. Op vrijdag 23dec zou de bestelling bezorgd worden. Ik had bij het bestellen aangegeven 18:00-20:00hr. Op 22dec ontving ik een sms met een veranderd tijdstip (20:22-21:22hr). Enfin, een uurtje later zo net voor de Kerst is nog toelaatbaar, was mijn gedachte. Echter op 23 dec ontving ik tot 2maal toe een sms dat : vanwege de drukte wort de bestelling een uur later bezorgd. Om 21:30 hr kwam er weer een sms: vanwege de drukte wordt uw bestelling tussen 23:00-00:00hr bezorgd. Dit zijn m.i. geen tijdstippen meer. Je kunt geen antwoord geven op de sms om een andere bezorgdatum/tijdstip af te spreken. Een telefoon nr is niet beschikbaar. Op de website van Post.nl is is geen informatie beschikbaar over de koel-en vries bezorging. Post.nl is telefonisch na 18:00hr niet te bereiken, chat is niet beschikbaar en een mail wordt na 3 werkdagen beantwoord. Kortom je staat machteloos. Uiteindelijk kwam de bezorger om 23:30hr. Hij kon er niets aan doen. Teveel bestellingen. Logistiek niet juist ingepland! Wellicht dat als verbeterpunt dit doorsturen naar Post.nl.. en als tip een andere bezorgdienst?
Pluspunten
Prima kwaliteit prijsverhouding
VerbeterpuntenIk geb op de site 900 gram reebok besteld voor de Kerst maar kreeg maar 600 gram geleverd. Dat was echt te weinig en daar hadden ze contact over op moeten nemen.
Pluspunten
Dit is de tweede keer dat ik bij deze winkel gekocht heb. Beiden keren goed bevallen, snelle levering met een heel nauwkeurig en klein tijdsvlak, zodat je niet uren hoeft te wachten omdat je niet weet wanneer ze precies komen (Ik maakte gebruik van vriesvracht) Ik bestel hier altijd steaks voor het kerstdiner en ze zijn echt prima van smaak, je proeft echt verschil met steaks uit de supermarkt.
VerbeterpuntenMisschien kwam het omdat ik dit keer vrij laat was met bestellen (kerstperiode) maar ik had weinig keuze uit stukken vlees van rond de 200 gram. Veel van de merken waarin ik geinteresseerd was hadden alleen kilo stukken. Maar misschien had ik wel kunnen mailen om te vragen of ze ook kleinere stukken kunnen verkopen. Maar dat werd niet aangegeven op de site.
Pluspunten
heerlijke producten. makkelijk te bestellen, goed af te halen. zou het een ieder aanraden
Pluspunten
Goede service, lekker vlees.
VerbeterpuntenKan goedkoper af en toe.
Pluspunten
Goed vlees, verschillende verzendopties, assortiment
Pluspunten
Prima servis,ik was in de buurt en belde of ik het kon ophalen in plaats van bezorgen en werd gelijk op gezocht super
Pluspunten
Beef & Steak is super klantvriendelijk. Het vlees is geweldig. Wordt goed verpakt verstuurd. De recepten die ze geven is top. Ben blij dat ik via een vriend van me hier bij terecht gekomen ben.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Alles zeer positief, geen klachten
Verbeterpuntennvt
23 Hertog van Beijerenstraat