Pluspunten
Tot nu toe goede producten en perfecte service.
Verbeterpuntenblogs met nog meer suggesties, recepten zodat nog meer duidelijk wordt wat er allemaal te verkrijgen is en of dit bij je past qua smaak.
Pluspunten
Zeer goed bereikbaar en rond de feestdagen ook lekker vroeg aanwezig!
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle service. Ook na toevoegingen van extra producten alles ging goed.
Pluspunten
- Snelle en accurate levering - Behulpzaam
Pluspunten
Perfecte levering vlak voor kerst. Goed vlees, wat je bij je plaatselijke slager niet 1,2,3 koopt.
Pluspunten
Meerdere soorten vlees besteld en alles was evengoed! Persoonlijk contact is ook goed te noemen.
VerbeterpuntenHelaas bleek mijn kerstbestelling niet compleet bij bezorging. Hierdoor halsoverkop nog naar de supermarkt voor wat "plof" vlees. Zeker met feestdagen voor de deur zou mijn verbetertip nog zorgvuldiger bestellingen verpakken zijn.
Pluspunten
overzichtelijke site duidelijke site goede kwaliteit klantvriendelijk snelle / keurig op tijd geleverd
VerbeterpuntenTot nu toe geen aan of opmerking kunnen bedenken.
Pluspunten
Keurig geregeld
VerbeterpuntenGa zo door dan is het goed
Pluspunten
Leveren het product op de afgesproken tijd/datum.
VerbeterpuntenZou zo snel niet weten wat er tot nu verbeterd kan worden.
Pluspunten
Voor Kerst een mooi vleespaket besteld, wat helaas niet op tijd geleverd was door PostNL. Samen met Beef&Steak naar een oplossing gezocht. Beef&Steak heeft er vervolgens alles aan gedaan om de bestelling alsnog te leveren. Mijn Kerst is gelukkig niet in het water gevallen. Super service!!!
Pluspunten
Heel mooi stuk vlees!
VerbeterpuntenHelaas waren de speenvarken boutjes zaterdagochtend afgeleverd ipv de afgesproken vrijdagavond
Pluspunten
- snelle levering - keuze in tijdstip van levering - kijken naar de mogelijkheden om bestelde af te leveren in mijn geval was dat bij de buren - duidelijke product omschrijving
Verbeterpunten- geen zoals altijd top geregeld
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM