Pluspunten
Schitterende producten en altijd een luisterend oor voor verbeteringen of klachten, is eens een keer een product niet helemaal naar wens dan wordt het zonder problemen vervangen voor een ander, dat noem ik pas service
VerbeterpuntenGa zo door.....
Pluspunten
over zichtelijke navigatie, mooie producten, prijs is ok, service is. top
Pluspunten
Geweldige service en kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle en accurate service waarbij klant tussentijds op de hoogte wordt gehouden over de status van de bestelling
Pluspunten
Prettige klantenservice met goed advies, mooie producten en op tijd geleverd, ook tijdens de drukte van de feestdagen! Top
Pluspunten
Snelle levertijd hartstikke goed verpakt geleverd en het Vlees was heerlijk. dit gaan we vaker doen
VerbeterpuntenDit was voor ons de eerste keer
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpuntenze konden alles leveren wat ik voor kerst nodig had
Pluspunten
Fijne website, groot assortiment en goede kwaliteit vlees.
Pluspunten
Levering kiezen wat ons het beste uitkomt en goed op de hoogte gehouden. Hoge kwaliteit vlees. Bijzonder uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenHelaas een bestelling kunnen plaatsen dat er niet meer was en tot twee keer toe een aangepast product moeten kiezen (minder gewicht) met uiteraard wel aanpassing van de prijs.
Pluspunten
Genieten van heerlijk vlees
Pluspunten
Het wagyu beef dat ik bij dit bedrijf heb gekocht is echt het lekkerste stukje vlees dat ik ooit gegeten heb. Heb bij meerdere bedrijven wagyu beef besteld maar dat viel echt tegen. Ben heel tevreden over beefensteak, ga er zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Levering was precies op tijd. Ruime keus.
VerbeterpuntenPrijs zal iets minder mogen.
Pluspunten
Zeer smaakvol vlees
Pluspunten
Op alle facetten scoort het goed.
VerbeterpuntenDe prijs van het product zou wel Iets lager mogen.
Pluspunten
Geleverd op de gewenste dag.
VerbeterpuntenDe dozen nog beter isoleren. Op de bodem van de doos lang de brisket en die was aan de onderkant al ontdooit.
Pluspunten
- Kwaliteit van het vlees is goed - Levering volgens afspraak en binnen aangegeven tijdsvak - Vragen voorafgaand aan bestelling prima beantwoord
Verbeterpunten- bij openen van de van de hazenrugfilet, bleek er een snee in het vlees te zitten als gevolg van het sealen. Het product was dubbel geseald (waarschijnlijk de eerste keer sealen mislukt) - Flat iron steak (900gr) was niet goed geseald, want na ontdooien liep het vleesvocht uit te verpakking. Toch blijkbaar ergens een gaatje ontstaan. - de dry-rubs die erbij besteld waren, waren bevroren want zaten tegen het bevroren vlees aan in de doos. Daardoor is het kruidenmengsel nu enigszins klonterig geworden
Sommige producten mogen wat scherper geprijsd zijn.
Pluspunten
Geode kwaliteit, altijd goed bevroren en goed gelabeld.
VerbeterpuntenBeter informeren van de levertijd in drukke periodes. Ik heb mijn bestelling op donderdag 15 december gedaan, maar de bestelling werd pas geleverd op dinsdag 21. Ruim op tijd voor kerst maar ik werd er wel een beetje zenuwachtig van. De leveringsdatum kreeg ik te horen via de besteldienst Een indikatie van de leverings datum in de opdracht bevestiging o.i.d. zo erg geholpen hebben.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM