Pluspunten
Betrouwbaar, levering volgens afspraak
Pluspunten
wat een vlees!
Pluspunten
Wat eennsuper bedrijf! Door de feestagen werd het vlees iets later geleverd, maar na het plaatsen van de bestelling kregen we meteen een telefoontje of het goed is dat het wat later geleverd word!! Super!!
Pluspunten
Uitstekende service, lekker vlees en groot assortiment
Pluspunten
Veel keus Mooie kwaliteit
Pluspunten
Uitstekend assortiment, prima prijzen en uitstekende service. Ik had al een bestelling geplaatst en wilde er later nog wat aan toevoegen. Chris van Beef & Steak heeft dat op een hele prettige manier geregeld.
VerbeterpuntenGeen, houden zo
Pluspunten
Zeer goed vlees. Goed verpakt en altijd van hoge kwaliteit. Diep gevroren dus lang houdbaar al is het op voor je het weet :-)
VerbeterpuntenIets meer verschillende gewichten op voorraad. Vlees waterdicht verpakken. Ik ontdooi nog wel eens wat vlees door het in een emmer water te doen. Zou handig zijn als dit in de verpakking kan
Pluspunten
Prachtige kwaliteit vlees, vriendelijke deskundige medewerkers
Pluspunten
Heerlijke producten
Pluspunten
VerbeterpuntenBestelling ging soepel net als de levering, tijdens het ontdooien van de bestelling merkte we een apart luchtje aan het vlees. We hebben gebeld en zijn goed geholpen, maar het luchtje aan sommige stukken is ook na bereiding gebleven. Niet dat het vlees bedorven was, maar het rook gewoon raar.
Pluspunten
Ondanks dat het online is, voelt het zeer gastvrij en persoonlijk. Snelle en accurate afhandeling van levering in uitstekende verpakkingen.
VerbeterpuntenWat meer recepturen en bereidingswijzen van gevraagde / geleverde product.
Pluspunten
Denken altijd met je mee, klantvriendelijk, servicegericht
Pluspunten
Afspraken die gemaakt zijn netjes nagekomen
Pluspunten
Zeer goed vlees. En heel veel keus, ook de minder gangbare soorten. Vooral voor de BBQ zeer veel keus.
VerbeterpuntenLevering was veel te vroeg ! Is niet de fout van BeefenSteak denk ik, maar kan wel vervelend zijn met bederfelijke producten.
Pluspunten
snelle levering, prima kwaliteit, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM