Pluspunten
al eerder besteld bij beef&steak!het vlees is erg goed van kwaliteit,het bedrijf komt hun afspraken na! De bezorgdienst van vrijdagavond is heel goed verzorgd en fijn geregeld!
Pluspunten
Super kwaliteit van de producten
VerbeterpuntenEr is niet gehouden aan de afgesproken leveringstijd
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit, goed verpakt en snel verzonden!
Pluspunten
Overzichtelijke en duidelijke site en heerlijk vlees!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vlees was uitstekend, zoals ik gewend ben van dit fantastische bedrijf.
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenVindt persoonlijk de prijzen voor bijproducten zoals rubs en sauzen vrij fors.
Pluspunten
Goede kwaliteit en perfecte service
Pluspunten
Vlees voor de barbecue of slowcooker die je niet zomaar in het schap van de supermarkt vind. Bevroren bezorgd, top!
VerbeterpuntenBeter portioneren. Rekening houden met porties voor 2 personen. Bijvoorbeeld een hele bulk lams tbone steaks ontvangen. Deze moest ik eerst gedeeltelijk ontdooien om erna opnieuw te portioneren. Komt de kwaliteit niet ten goede.
Pluspunten
Wederom prima ontvangst op locatie in Ter Aar, snel geholpen en heerlijk van de gekochte producten genoten.
Pluspunten
Goede service, prima vlees, mooie recepten! Verpakking is geandioos! Kan zó weer de vriezer in!
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM