Pluspunten
Super snelle levering. En top kwaliteit vlees
Pluspunten
-Maakt zeer professionele en kwalitatief hoogstaande indruk. -Biedt extra's buiten het te bestellen vleesassortiment aan
Pluspunten
Zie waardering
Pluspunten
Snel en ter zake kundig
VerbeterpuntenDe dame bij de balie melden dat ze werkt dankzij de klanten en een gedweilde vloer geen reden is om tegen klanten te klagen dat ze er over heen lopen
Pluspunten
Ik had 10kg spareribs (bevroren) en bij behorende sausjes besteld en deze werden netjes op afgesproken tijdstip gebracht en ivm de zwaarte van de doos , heeft de bezorger hem in de keuken gebracht (mijn vrouw was thuis )
VerbeterpuntenGeen !! Ga zo door !!!!
Pluspunten
Mooie grote stukken vlees die de slager in de buurt niet kan leveren. Geweldige smaak van het BBQ-vlees.
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere foto's in detail laten maken. Heb babybuikspareribs gekocht en waren zeer dun bevleesd. Daarnaast was de verpakking van 10 kilo uiterst tegenvallend want alle magere ribs zaten aan elkaar geplakt. Hierdoor moest ik eerst het vlees ontdooien en toen de stukken weer opnieuw invriezen, Met dit verschil dat er nu wel plastic tussen iedere spare rib zat, zodat ik ze nu wel makkelijk kan loshalen. Echter ontdooien en weer invriezen maakt de kwaliteit niet beter. Overigens stond ook niet in de beschrijving dat de ribs dun bevleesd waren, en ook niet dat je alle ribs op elkaar ingevroren kreeg.
Pluspunten
Zeer goede en snelle levering. Uitmundende kwaliteit
Pluspunten
Goede kennis van medewerker. SUPER Vlees
Pluspunten
Snel en goed.
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen...
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site. Voorraad up-to-date
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees en snelle levering
VerbeterpuntenMeer recepten op de site
Pluspunten
Vlees, keurig ingevroren, afgeleverd op afgesproken dag en tijdstip. Uitstekende verpakking.
Pluspunten
Ze hebben niet alleen hele goeie punten, maar let ook eens op de komma!
VerbeterpuntenZe benaderen perfectie
Pluspunten
Snelle bezorging van goede kwaliteit producten
Pluspunten
Snelle levering per post, uitstekende verpakking, perfecte kwaliteit, leuke extra.
Pluspunten
Top service, uitstekende kennis van zaken en kwaliteit! Uitermate vriendelijke mensen, wij worden altijd grandioos geholpen.
VerbeterpuntenTja...... hooguit de bereikbaarheid bij afhalen. Het ligt in een landelijk en dus niet makkelijk aan bijv. de N11. Maaaaarrrrr dit mag geen naam hebben, de verzendservice is hiervoor de oplossing
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM