Pluspunten
Top site, alles wat je nodig hebt. En mocht je willen experimenteren, vraag je gewoon om info/hulp. Easy peasy.
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees is uitstekend. Ben nog nergens betere Ribs tegen gekomen. Levering zoals afgesproken en op tijd. Goede aanbiedingen
Pluspunten
Gewoon top
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Goed afspraken mee te maken. En goede kwaliteit van de producten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Een heerlijk stukje vlees van zeer goede kwaliteit , snelle levering in een sublieme verpakking!!! in een woord GRANDIOOS
VerbeterpuntenGa zo door !!
Pluspunten
Super bedrijf dit!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gat in de markt.
Pluspunten
Levering netjes op tijd en heldere communicatie
VerbeterpuntenVan de 12 rib-eye, was ongeveer 1/3 van het vlees van slechte kwaliteit, door extreem veel vet in de structuur van het vlees. Daardoor niet eetbaar en enigszins een teleurstelling voor de gasten.
Pluspunten
Gewoon goed vlees en leveren wat je laat zien.
Pluspunten
Bij op of aanmerkingen word netjes op gereageerd en als het nodig is een passende oplossing gezocht
Pluspunten
Leuke workshop gehad met enthousiaste presentatoren. Veel te weten gekomen over het barbecueën.
VerbeterpuntenWanneer je een workshop boekt de e-mails daar ook op richten. Geeft veel verwarring dat je e-mails krijgt met dat je bestelling geleverd wordt.
Pluspunten
prima vlees!
Pluspunten
*Snelle levering *Kwalitatief goed vlees *Goede after sales service
Verbeterpunten*Vacuum verpakingen checken voordat de zending de deur uit gaat. (Ik had meerdere verbroken vacuumverpakkingen in mijn zending)
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM