Pluspunten
Tot deze bestelling was de kwaliteit altijd prima. De pulled pork kroketten waren ook lekker...
VerbeterpuntenDie spareribs zijn echt niet te eten. Nu ben ik best verwend want ik rij heel Nederland door om lekkere spareribs te halen. Maar zo vies als deze had ik voor die prijs niet verwacht. De hele vleessmaak is er af (in water gekookt?). Verder is de marinade niet in het vlees getrokken, het velletje aan de botzijde niet verwijderd en moet je bijna een knaagdier zijn om het vlees eraf te kluiven. Ik heb 1 rack in de oven gedaan en 1 rack op de bbq. Beiden zelfde resultaat. Ik heb uiteindelijk maar een deel weggegooid want ook mijn bbq gasten vonden ze niet te eten. Echt ontzettend jammer.
Pluspunten
Snelle levering en met ruime keuze voor afhaalpunten. Product goed gekoeld en van gewenste kwaliteit.
VerbeterpuntenIk weet niet wat ik met het coolpack moet doen. Chemisch afval?
Pluspunten
Zeer goede ervaring. Vriendelijk. Correct
VerbeterpuntenNog wat uitgebreidere informatie zou welkom zijn. Hoe best bereiden . Gaartijden etcetera. Vervoerskosten zouden misschien gratis kunnen vanaf bepaald bedrag.
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Kwalitatief zeer goede en mooie producten. Snelle levering en zeer goede verpakking van het vlees. Kan thuis zo perfect de vriezer in.
Pluspunten
ik had een slechte ervaring over mijn levering via post nl omdat zij mij de verkeerde openingstijden hadden gestuurd. Hierdoor had ik geen vlees omdat de winkel gesloten bleek te zijn. Beef en steak heeft dit heel goed opgelost en de bestelling alsnog opnieuw gestuurd.
Verbeterpuntenverbeter nauwkeurigheid levering met post nl
Pluspunten
Werd meteen gebeld toen de levering wat later kwam al met al goed geregeld
Pluspunten
Mooie site met geweldige keus! Super stoere recepten. Netjes en snel geleverd. Top!
Pluspunten
Ik heb een jonge dame genaamd Chris gesproken. Wat een leuke vrouw, nooit laten weggaan bij uw firma. Was keurig netjes en heeft een goed gevoel voor humor.
Pluspunten
Goed aanbod, goede levering
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, snelle bezorging.
VerbeterpuntenGevogelte vind ik wat tegenvallen
Pluspunten
compensatie ontvangen na een probleem met de levering.
VerbeterpuntenBetere communicatie over de conditie van het vlees bij de diverse soorten levering.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM