Pluspunten
snelle levertijd,goede voorlichting,kwalitatief hoogstaand,mooi vlees.
1e zending ontbrak een pak Spareribs Werd keurig gecorrigeerd Volgende keer vast alles een 10
Pluspunten
In één woord GEWELDIG, website belooft niets teveel. Wij hebben genoten met een grote G. Gegarandeerd volgt er snel weer een bestelling van ons. Dus wat ons betreft een absolute aanrader!!!
Pluspunten
Goed vlees, goede service, stipte levering
VerbeterpuntenVooralsnog geen
Pluspunten
Was mijn eerste bestelling, maar alles boven verwachting. Op de afgesproken tijd geleverd, prima kwaliteit, diepgevroren ontvangen. Dank,
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Prachtig vlees en mooi afgeleverd.
Pluspunten
Veel keuze, ook "on-Nederlandse" Snits. Wat super fijn is als je de echte Amerikaanse bbq recepten wilt maken.
Pluspunten
Stevig bevleesde hollandse spareribs van (gewoon) goede kwaliteit. Volgende keer probeer ik eens andere ribs.
Pluspunten
Levering conform afspraak/wens. Prima levering, pakket goed te volgen.
Pluspunten
Eerste ervaring. top! Levering volgens afspraak. Keurig
Pluspunten
helaas ik kan er niks anders van maken alles 5 sterren
Pluspunten
Prachtige kwaliteit van vlees. Netjes op afgesproken tijd afgeleverd.Voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
Topkwaliteit , en perfecte service, echt een aanrader!
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM