Pluspunten
Ruim assortiment Mooie stukken vlees Fijne service
VerbeterpuntenHet assortiment wisselt veel. Zo zou ik bijvoorbeeld graag de Hereford burger terug zien, de beste die ze in het assortiment hebben gehad.
Pluspunten
Bij mijn bestelling is er iets niet helemaal goed gegaan. Ik heb er over gebeld en hierna alles keurig netjes opgelost dus zelfs bij een kleine klacht wordt er snel en meer dan afdoende gereageerd Prima service !!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit vlees. Goed verpakt aangeleverd.
Pluspunten
Duidelijke website, duidelijke afspraken. Afspraken worden nagekomen. Hele goede kwaliteit van de producten. Levering fantastisch verpakt.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Klant gericht en goede kwaliteit
Vlees viel tegen. Ik ken Picanha uit Brazilië, mals en smakelijk. Ik heb het recept gevild wat jullie adviseren met kerstomaten en uien. Vlees was niet echt mals je moest echt kauwen. Viel dus tegen
Pluspunten
Goede verse producten komt afspraken na
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteit. Betrouwbaar
VerbeterpuntenOok post nl bezorging op zaterdag.
Pluspunten
Zeer kwalitatief vlees! klantvriendelijk, servicegericht en meedenken indien iets niet leverbaar of een extraatje erbij doen. Chapeau!! Vooral Matthijs denkt altijd erg mee.
VerbeterpuntenBij een grote bestelling wil er nog wel eens iets ontdooit zijn. Maar in principe kan dit direct de vriezer in (ligt eraan welk product)
Pluspunten
vlees is zeer zorgvuldig ingepakt, volledig gekoeld en geseald.
VerbeterpuntenVlees was deels bevroren. Ik zou een bastingkwast krijgen, maar die zat er helaas niet bij...
Pluspunten
Hoge kwaliteit en een goede levertijd
VerbeterpuntenHet is aan de prijs, maar daar krijg je wel wat voor.
Pluspunten
Gebeld omdat ik na sluitingstijd pas het vlees op kon halen. Heeft iemand op mij gewacht zodat ik het toch mee kon nemen. En de kleinigheidjes zijn altijd welkom: Schort, schaal, kwast... Mooie recepten op de site. Maar het allerbelangrijkste; gewoon goed vlees!!
VerbeterpuntenBij de 10Kg verpakking spareribs is het lastig om de strengen uit elkaar te halen in bevroren toestand.
Pluspunten
Fijne website
VerbeterpuntenTempex boxen en koelelementen hergebruiken
Pluspunten
Prima bedrijf. Snelle levering en goeie kwaliteit.
VerbeterpuntenNog iets scherpere prijzen misschien?
Pluspunten
Klasse slagers die oog hebben voor kwaliteit en prijs verhouding. Laat die kiloknallers toch lekker bij de supermarkt liggen en koop bij Beef&Steak een echt stuk vlees, eenmaal geprobeerd en je bent direct verkocht. Ook qua service en vakkennis ben je bij Beef&Steak aan het juiste adres, goede uitleg over hoe je een bijzonder stuk vlees moet bereiden is normaal daar, heb je vragen, bel ze en je krijgt direct antwoord van een vakman. Al met al, voor mij DE slager.
Pluspunten
Gewoon top vlees
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede producten en snelle levering. Nog nooit problemen gehad met een bestelling. Altijd keurig op tijd en compleet geleverd.
VerbeterpuntenBij elke bestelling komen er wat vage kosten bij. Hierbij bedoel ik niet de verzendkosten. Wees daar wat transparanter in of verwerk het in de verkoopprijs die op internet te zien is.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM