Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam met goede prijs kwaliteit vlees en curcussen
VerbeterpuntenMeer korting
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit vlees!
Pluspunten
Erg goede kwaliteit vlees en levering zoals vermeld, dus je kunt erop vertrouwen dat wanneer je iets besteld, je het krijgt zoals verwacht.
VerbeterpuntenIn eerste instantie had ik niet (zo snel) door dat sommige produkten bevroren geleverd zouden worden. Misschien kan dit iets duidelijker op de site.
Pluspunten
Ook op ophaalpunten op te halen
VerbeterpuntenGeen onderscheidend varkensvlees
Pluspunten
Ruime keuze voor BBQ liefhebbers
VerbeterpuntenOndanks de bestelling van meer dan 60 euro de transportkosten moeten betalen voor Belgie. Ben Brisket vergeten te bestellen in het order maar gezien de transportkosten zal ik deze nu niet bijbestellen
Pluspunten
Snel en super vlees
Pluspunten
Goed verpakt, conform afspraak.
VerbeterpuntenEnkele rubs waren niet op voorraad.
Pluspunten
Product wat ik wilde bestellen was niet op voorraad, echter via de chat direct reactie en aangepast zodat ik het toe kon voegen aan mijn winkelwagen.. Top service!
Pluspunten
Goede kwaliteit. Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed stuk vlees en geleverd binnen de aangegeven tijd.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, mensen met hart voor hun product.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Levering volgens afspraak
VerbeterpuntenDe spareribs waren niet allemaal van een goede kwaliteit. Er zaten twee stukken bij die veel vet en sponsachtig vlees bevatten
Pluspunten
top kwaliteit
Pluspunten
Even een belletje tijdens de warme periode waarbij kostenloos een vriestransport werd geregeld in plaats van de postbestelling en in een afgesproken tijdframe van 1 uur exact geleverd. top! en natuurlijk is de kwaliteit van het vlees ook uitermate goed!
Verbeterpuntenbij verpakte ribs, enkel verpakken zodat er ook ribs afzonderlijk uit de vriezer gehaald kunnen worden ( of velletje ertussen ofzo )
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenAfhaal locatie behoorlijk "industrieel".
Pluspunten
Bestellen en afrekenen via internet werkt super. Daarna afhalen te Ter Aar. Loopt soepel en de kwaliteit is uitstekend.
VerbeterpuntenVorige keer wat lange wachttijd gehad bij afhalen in het weekend. Dit keer minder last van gehad doordat ik doordeweeks ben geweest. Misschien een aparte afhaalbalie voor mensen die via internet hebben afgerekend.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM