Pluspunten
Pluspunten
Snelle service en een fijne persoonlijke benadering.
Pluspunten
Snelle levering en prima kwaliteit. Doen wat ze beloven. Website bevat goede tips en recepten.
Pluspunten
Top kwaliteit Informatief betr producten
VerbeterpuntenRecepten wellicht iets meer uitbreiden
Pluspunten
Wat er wordt beloofd werk goed nagekomen. Kwaliteit vlees erg goed.
Pluspunten
Betrouwbare kerels, want ze lossen problemen gewoon op. Het vlees is heel goed. De keuze is enorm. De verzendmogelijkheden zijn ook fijn. Ben ook blij met de houtskool.
VerbeterpuntenHeb toch wel regelmatig gehad dat er dingen misten in de bestelling, maar dat wordt altijd netjes opgelost.
Pluspunten
Goed vlees
Pluspunten
Eerlijke en Kwalitatief uitstekende producten
VerbeterpuntenIk had donderdag en vrijdags een zending, waar dit naar mijn mening makkelijk bij elkaar had gekund.
Pluspunten
Prijs/producen/voorraad
Pluspunten
Te beginnen met het vlees, daar gaat het om, maar ook de bezorging en verpakking : perfect !
VerbeterpuntenBij vooruit betalen verlies je een dag in de levering en dat is zonde. Ergens een optie zodat jullie meteen doorkrijgen dat er betaald is en de zending weg kan zou fijn zijn. (zeker bij cross banken, van mijn abn naar jullie rabo)
Pluspunten
Heerlijk vlees en goede service! Ik wilde graag een los stuk zwoerd wat niet op de website te koop was. Een email gestuurd en kreeg al snel antoord dat dit geen probleem was! Makkelijk en snel. Zeer tevreden
Pluspunten
geweldig vlees en een keurige levering, op de juiste tijd en nog goed bevroren
Pluspunten
Het vlees is keurig verpakt. Snelle levering. Je kan zelf aangeven wanneer en waar je het geleverd wil hebben. Ideaal. Vlees ziet er mooi uit en smaakt heerlijk.
Pluspunten
Heerlijk vlees
VerbeterpuntenBij kleine bestellingen die thuis worden afgeleverd heb ik nu al 3x gehad dat het vlees al behoorlijk ontdooid was. Dit kon ik dus niet meer invriezen. Graag extra koelelementen of nog een extra laag aluminium folie oid gebruiken. Verder zou ik graag meer aanbiedingen zien Verder
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM