Pluspunten
kwaliteit is altijd goed. Volgende keer ga ik de vis ook proberen.
Pluspunten
Prima producten, snelle levering en goede prijs.
VerbeterpuntenOp de website staan de openingstijden niet juist? Ik heb op vrijdag vlees afgehaald in Ter Aar. Volgens de website is de winkel daar open tot 19:00u, echter direct nadat ik het vlees had opgehaald 17:15u werd de boel op slot gedaan?
Pluspunten
Geweldige kwaliteit
Pluspunten
Goede producten, eerlijke prijzen en prima service.
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk en conform afspraak
Pluspunten
Snelle levering! Goede kwaliteit vlees!
Pluspunten
Vlees zoals het hoort. Je proeft dat deze dieren een goed leven hebben gehad.
Pluspunten
Altijd goede kwaliteit Altijd snel geleverd Gewoon super!!!
Pluspunten
Super site met heel veel keuze......
Pluspunten
Ma ken waar wat ze beloven
Verbeterpuntenprijs/kwaliteit
Pluspunten
goede levering en verpakking. Kwaliteit vlees altijd zeer goed en vooral de aanbiedingen zijn qua prijs erg mooi.
Pluspunten
Super! Al een aantal keer heerlijk vlees besteld! Het is keurig optijd en goed bevroren. Ik bestel hier voortaan mijn vlees!
VerbeterpuntenRecepten op website zijn voor mij niet altijd even duidelijk. Moet je er wel voor betalen of niet?
Pluspunten
Kwaliteit is uitstelkend
VerbeterpuntenDeze opmerking geldt alleen voor de churasco.!! Ik ben al jaren een churasco liefhebber! Het vetgehalte aan de buitenkant inclusief 'vel' was naar mijn mening bij mijn laatste bestelling te veel!! Dus graag hier even naar kijken. D kwaliteit van het vlees is uitstekend.
Pluspunten
- Leuke web site. - Vriendelijke service bij afhaal.
Verbeterpunten- leukere entourage maken bij afhaal in Ter Aar. (hier mee bedoelende, wat leuke aangekleed en wat meer BBQ uitstraling in plaats van een loods met een bank ervoor.) Wellicht is dat wat persoonlijke smaak mijnerzijds.
Pluspunten
ze zijn goed en snel en het vlees is goed gekoeld en vacuum verpakt komt dus in zeer goede staat aan.
Verbeterpuntenzou er geen een kunnen bedenken.
Pluspunten
Lekker vlees waar niet makkelijk aan te komen is
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM