Pluspunten
- Kwalitatief goede producten - Veel bezorg mogelijkheden qua tijd.
Verbeterpunten- Als je een gratis rub beloofd bij je bestelling als je de nieuwsbrief ontvangt, vergeet hem dan niet. (Ik had hem niet gemist als die niet nadrukkelijk beloofd werd bij mijn bestelling). - Als een klant een stuk vlees besteld en betaald van 7000 gram, stuur dan geen stuk vlees af met sticker 6800 gram. (Het gaat niet om het werkelijke gewicht, maar op deze manier voel je je als klant benadeeld)
Pluspunten
Nog nooit zo lekker gegeten met dank aan Beef&Steak
Pluspunten
Alles volgens bestelling en netjes verpakt.
Pluspunten
De kwaliteit van al de producten zijn super. De verpakking kan niet beter alles komt perfect bevroren aan. Levertijd valt niets op aan te merken Dinsdag besteld Woensdag geleverd.
VerbeterpuntenTot op heden (geen)
Pluspunten
Vlees is top.
VerbeterpuntenPostNL is niet altijd op tijd, erg irritant. Weet dat jullie daar niks aan kunnen doen maar ik heb een hele middag voor niks thuisgezeten aangezien ik het dezelfde dag als de leverdag nodig had. Tijdsvenster was 13:30 tot 17:00. PostNL kwam pas om 18:00.
Pluspunten
De hoeveelheid verschillende artikelen
VerbeterpuntenBestellingen correct uitvoeren ( voor 2e x fouten( foutjes) in de bestelling ! ( geen recepten erbij ! Wel aangegeven in de webshop )
Pluspunten
Super spullen
Pluspunten
Vlees van zeer goede kwaliteit, goede verpakking en snelle levering!! Zeer tevreden klant.
Pluspunten
Goeie levering. Goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
- Grote vakkundigheid - Uitstekende kwaliteit producten
Verbeterpunten- Ligging (Ter Aar bij Alphen a/d Rijn), vergt bijna altijd verzending en dat is uiteraard niet dezelfde dag in huis
Pluspunten
Snelle levering van een goed product dat keurig is verpakt en overeenkomt met de omschrijving van de website.
VerbeterpuntenOndanks mijn begrip voor het feit dat een afwijkend stukje vlees een afwijkend prijskaartje heeft, vind ik de prijzen toch redelijk hoog.
De openingstijden door de weeks wat langer
Pluspunten
Al mijn ervaringen zijn positief, uiteindelijk gaat het toch om het stuk vlees op je bord. Ook een varkens- entrecote kan geweldig smaken!
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM