tijden van bezorging proberen na te komen en niet steeds 1 uur uitstellen. Dan is het beter om een langere periode aan te geven wanneer er word bezorgd. Dus niet tussen 1 en 2, maar tussen 1 en 6.
Pluspunten
Altijd goed bereikbaar. Goede kwaliteit van het vlees
Pluspunten
Snelle levering.. goed vlees
Verbeterpuntenkan nu niks bedenken
89 euro-cent vragen voor verzending op een bon van EUR 25,- vind ik bijzonder flauw (bon besteld). Om vervolgens een bon te ontvangen zonder envelop, die bon is te groot voor de meeste standaard enveloppen.
Pluspunten
Pluspunten
Vlees netjes verpakt, diepgevroren aangeleverd, kwaliteit van het vlees was super.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees,snelle levering,perfecte verpakking en een zeer ruim aanbod.Niks op aan te merken tot zover !
Pluspunten
Prima bezorging en goed verpakt (vlees kwam nog bevroren aan). Uitstekende kwaliteit varkenswangen, smaakvol en heel erg mals. Gemaakt volgens recept op de website, iedereen smulde. Binnenkort eens ander vlees hier uitproberen.
VerbeterpuntenReceptendeel website mag wel wat toegankelijker.
Hartelijk dank voor uw reactie. We werken momenteel aan een hele nieuwe site met een zeer uitgebreid receptengedeelte. Ik ga er vanuit dat u hier straks met plezier gebruik van zult maken!
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
verzorgde service
Pluspunten
Goeie kwaliteit vlees en netjes verpakt en snelle levering
Pluspunten
Snelle levertijd en komen afspraken na.
VerbeterpuntenHet vlees welk men besteld is niet altijd conform de afbeelding.
Pluspunten
ruim assortiment, stipte levering, goede verpakking!
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM