Pluspunten
Niks aan toe te voegen
Pluspunten
Ik had een speenvarken besteld, Is verstuurd met post.nl naar Antwerpen (België) daar zoek geraakt. Beef & steak heeft wel zijn uiterste best gedaan om me te helpen en zonder problemen terug betaald
VerbeterpuntenEen betrouwbare koerierdienst zoeken, en post.nl buiten gooien. Ten slotte zijn zij de oorzaak dat ik mijn product niet tijdig had. Het zijn zij die zorgen voor de vertrouwensbreuk.
Verbeterpunten10
Dat zijn veel 10-en! Heel fijn om te horen en hopelijk zien we u snel weer terug op de website!
Pluspunten
Chateaubriand was voortreffelijk
Pluspunten
Zeer aan te raden goede en snelle levering
Pluspunten
Extra dik bevleeste spareribs waren weer heerlijk. Mooi stukje buikspek voor mijn "twice cooked pork" kwaliteit is weer uitstekend.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit.
Verbeterpuntenzo doorgaan.
Pluspunten
Prima kwaliteit, site
als u vragen heeft over ons spaarpuntensysteem, kunt u altijd even bellen met 0172-577147. We leggen de werking van dit spaarsysteem graag aan u uit. Als u een account heeft aangemaakt bent u inmiddels al aan het sparen!
Pluspunten
Goede kwaliteit, goed verpakt en vlotte afhandeling.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenHollands lamsvlees zou wel in het assortiment mogen
Hartelijk dank voor uw reactie. We zijn momenteel bezig met de voorbereiding om Texels lamsvlees in ons assortiment op te nemen, Zodra we dit logistiek hebben geregeld, duurt het niet lang voordat u kunt genieten van dit smaakvolle vlees.
Pluspunten
Snelheid, gemak en kwaliteit.
Pluspunten
Bijzonder klantvriendelijk en exceptionele kwaliteit van producten
VerbeterpuntenLekker doorgaan zo
Pluspunten
kwaliteit is constant en de levering altijd op tijd. Als er afwijkingen in de bestelling en/of levertijd zitten krijg je een telefoontje. ik heb even een uitstapje gemaakt naar een ander bedrijf in Baambrugge, maar ben snel weer teruggekeerd. Ben zeer tevreden
Hartelijk dank voor uw reactie en fijn om te horen dat u toch weer voor Beef&Steak gekozen heeft!
Pluspunten
grote groot en de keuze van vlees en gevogelte niet beschikbaar elders in nederland.
VerbeterpuntenHet was de tweede keer dat een verkeerde product werd geleverd. Het werd snel opgelost toen ze geroepen om een levering op zaterdag te regelen, waaronder een leuk cadeau om te zeggen, "Sorry voor het ongemak."
Ontvliezen van het vlees
Pluspunten
Snelle levering perfecte verpakking
VerbeterpuntenIk had de 1500 grams ribs van het Hollands varken. Deze waren erg dun bevleest. Op een aantal ribben zat op plaatsen geen vlees. Misschien een aandachts puntje.
Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling. Wij hebben onze spareribs verdeeld in normaal bevleesde en extra dik bevleesde spareribs. Als u op zoek bent naar spareribs met een dikke laag vlees erop, raden we u aan deze in het vervolg te bestellen. Een verpakking met een gewicht van 2000 gram of hoger is verzekerd van een dikke, egale laag vlees.
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website waar je in een mum van tijd kan je order kan plaatsen. Bestellingen worden mooi op tijd geleverd, in een verpakking die rekening houdt met de hygiënische voorschriften.
VerbeterpuntenVoorlopig voldoet B&S aan al mijn verwachtingen.
Hartelijk dank voor uw reactie! We hopen u snel weer terug te zien op onze website. Altijd fijn om te horen dat onze Zuiderburen ook genieten van onze producten en service.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM