Pluspunten
Dit is mijn eerste bestelling bij dit bedrijf.ik kan nog niet de kwaliteit van het vlees beoordelen,het is diepgevroren binnengekomen ,goed verpakt trouwens. Ik zal een andere keer de kwaliteit van het geleverde vlees beoordelen.
Pluspunten
Super verpakt. Mooi vlees.
VerbeterpuntenLeveren in de afgesproken tijd!!! Anders even bellen!?
Nette vlees gewicht zonder bot vermelden
Vlees ook koelvers aanleveren ipv diepvries
Pluspunten
Snel, goed assortiment, leuke aanbiedingen.
VerbeterpuntenAl tweede maal op rij was een deel van de inhoud ontdooid bij aankomst. Ditmaal ook alleen een ijspack onderin, niet een tweede bovenop.
Pluspunten
alles duidelijk uitgelegd. ze komen hun afspraken na. lekker gekruid vlees. gewoon alles heel goed. perfect.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Veel verschillende soorten vlees die bij reguliere slagers niet beschikbaar zijn
Verbeterpuntenbepaalde vleessoorten zijn vaak niet op voorraad
Pluspunten
Ovenschaal kado bij de 1e bestelling
Pluspunten
Goeie kwaliteit spullen
Pluspunten
Kwalitatief erg goed en lekker vlees, betaalbaar, snelle levering.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Super kwaliteits vlees wordt er door Beef&Steak geleverd. Goed verpakt en snel geleverd.
Pluspunten
supergoed vlees, fantastisch diepgevroren verpakt, levering precies volgens afspraak
Verbeterpuntende beloofde extra's komen niet door
Pluspunten
Prima verzending en kwaliteit
Pluspunten
- Altijd perfect!
Pluspunten
Ging iets mis met levering (ontdooid aangekomen), keurig opgelost.
VerbeterpuntenKwaliteit vlees laat vaak te wensen over
Pluspunten
mooi op tijd
Pluspunten
vlees was nog volledig bevroren bij aankomst!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Veel keuze, kwalitatief hoogwaardig vlees en goede levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Fraaie website.
ik had mijn buikspek met zwoerd liever niet opgevouwen (past beter in de koelbox, begrijp ik ) en ingevroren gehad. ik gebruik hem in 2 delen. moet ik hem eerst een gedeeltelaten ontdoien om open te vouwen en snijden en vervolgens het 2e stuk opnieuw invriezen.
Pluspunten
Klantvriendelijk en probleemopslossend geholpen telefonisch toen mij het niet lukte cadeaubonnen in te leveren en de bestelling niet afgerond kon worden. Goede kwaliteit vlees, netjes verpakt en koel bezorgd.
VerbeterpuntenAll purpose rub was uitverkocht das natuurlijk altijd jammer
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM