Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering. Communicatie duidelijk en snel.
VerbeterpuntenEen nog ruimer assortiment?
Pluspunten
Zijn ook snel en keurig met het oplossen van problemen.
Pluspunten
Meedenken alles netjes gekoeld geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlees ziet er goed uit en is goed verpakt
VerbeterpuntenMischien voor de priveklanten de prijs iets goedkoper
Pluspunten
netjes snel en heel erg lekker
Pluspunten
alles wat ik tot dusver besteld hebt heeft ruimschoots aan mijn verwachting voldaan goede prijs kwaliteit verhouding regelmatig mooie aanbiedingen perfecte levering overzichtelijke site met voldoende informatie over wat je nu eigenlijk koop , en dat geeft dat extra stukje beleving bij je aankoop heel leuk
Verbeterpuntengeen verbeterpunten het is gewoon perfect zo Wel tips om evt uit te breiden met meer marinades/pekel recepten speciaal biertjes of wijnen bij soorten vlees dan wordt je doelgroep ook weer wat groter
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, zeer netjes verpakt en conform afspraak geleverd. Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Klantvriendelijk,super kwaliteit
Pluspunten
Jullie webshop simpel en duidelijk
VerbeterpuntenJullie assortiment verkopen in winkels verder in het land
Pluspunten
Goede aanbiedingen elke week, een hoop variatie van vleessoorten en leuk dat je bij de bestelling een extraatje krijgt
VerbeterpuntenBij elke bestelling een tester doen om mensen te laten proeven wat ze de volgende keer moeten bestellen
Pluspunten
Prima assortiment. Levering vlekkeloos, zowel via PostNL als met koeltransport
Pluspunten
Beef&steak ,was voor ons de eerste keer. We hebben een zeer mooi stukje vlees ontvangen. Bezorgd bij een afhaalpunt bij de plaatselijke AH, en zo snel mogelijk opgehaald. Dit was achteraf niet eens zo nodig, daar het vlees uitstekend gekoeld en verpakt was.
Pluspunten
actie ondernomen doordat post.nl te laat leverde. Verpakking was heel goed verpakt,zodat dit geen probleem opleverde. Heb beef en steak gebeld omdat het te laat werd geleverd,dit lag niet aan hun. Zij stonden mij vriendelijk te woord.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nieuwsbrief als Goldmenber ,bedankt
VerbeterpuntenNieuwsbrief ontvangen
Pluspunten
Goed kwaliteit vlees voor een niet al te belachelijk bedrag
Pluspunten
Duidelijk en komen de afspraken na.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Prima vlees, op tijd geleverd. Top !
VerbeterpuntenGeen
23 Hertog van Beijerenstraat