Pluspunten
Levertijd en kwaliteit
VerbeterpuntenVoorraad
Pluspunten
Een breed, maar vooral diep assortiment (vb. Picanha van diverse runderen). Bezorgservice in blokken van 2 uur.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
laatste 2 zendingen wel goed verpakt en keihard bevroren
Pluspunten
Gewoon een super betrouwbaar bedrijf met een kwaliteit en keuze die ik noch nooit ergens elders heb ondervonden
Positive
Great service, customer friendly and meat is good.
Pluspunten
Ruim assortiment kwaliteitsvlees, veel aflevermogelijkheden en goede (DIEPGEVROREN) levering. Via POST NL
VerbeterpuntenWellicht melden dat product diepgevroren wordt bezorgd, hetgeen ook een lange ontdooitijd vraagt. Ik had er geen last van, maar kan mij indenken dat sommige mensen dit niet realiseren.
Pluspunten
Kwaliteit, betrouwbaar en eerlijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Topkwaliteit, perfect thuisbezorgd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed advies op de site mbt ontdooien van het vlees.
Pluspunten
Zeer tevreden ! goede kwaliteit en stipte leveringen
Pluspunten
Gewoon goed. Super lekker vlees gehad. We hebben de Wagyu picanha van 1.6 kilo met z'n 6. Alles was op
Pluspunten
Lekker kwaliteitsvlees Snel geleverd Koel geleverd Prima
VerbeterpuntenMisschien toch nog extra een opmerking erbij plaatsen als niet voor het diepvriestransport wordt gekozen, dat het ontdooiingsprocess van het vlees zal starten en het raadzaam is dat vlees niet nog eens opnieuw in te vriezen.
Pluspunten
Snel geleverd, mooie kwaliteit.
Pluspunten
De bevroren producten worden perfect verpakt in een isolatie- (piepschuim) doos met vrieselementen. Bij levering nog steeds goed bevroren! Goede en vriendelijke klantenservice.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM