Pluspunten
Super vlees, bezorgd volgens afspraak. Super!
Pluspunten
Goed assortiment
Verbeterpunten??
Pluspunten
ALTIJD OP TIJD DE GOEDE SPULLEN GOED AFGELEVERD!!
Pluspunten
Ben al positief sinds de eerste bestelling ! Altijd betrouwbaar. Krijg goed advies omtrent vragen over het product per mail. Ik heb familie en vrienden ook geadviseerd om hiet te bestellen.
VerbeterpuntenNog geen !
Pluspunten
Het beste vlees, beter dan bij de lokale keurslager
Ik had een hertenrack en 6 biefstukjes besteld via pakketpost, maar in tegenstelling tot vorige bestelling was het nu niet meer helemaal bevroren.
Pluspunten
Betrouwbaar mooi vlees en supersnel en let op! Zelfs via de post super mooi en goed verpakt!
VerbeterpuntenDoe eens een specialtie proefstukje erbij met een code die er een aanbieding van maakt
Pluspunten
Groot assortiment, goedekwaliteit, levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenTip: Er zit een sticker op de doos met: Indien niet thuis bij de buren afleveren. Volgens de postbode mogen zij geen avondleveringen bij de buren doen.
Pluspunten
prima service en uitstekende kwaliteit
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Mooie stukken vlees, goede bezorg tijden, top kwaliteit. Dit gaat me veel geld kosten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kwalitatief hoogwaardige producten
VerbeterpuntenDe hamburgers minder zout maken, zonde van de smaak
Pluspunten
Snel gelever
VerbeterpuntenSteak was uitgedroogd en vacuum was los!!
Geen standaardbrieven sturen omtrent betalingsafspraken welke niet correct zijn! o.a. Betalingdverxoek dorn terwijl de mogelijkheid gevraagd/aangeboden is om af te rekenen bij afhalen.
Pluspunten
altijd vers vlees, topproducten en snelle, gekoelde levering
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM