Pluspunten
Supersnelle service,zeer ruime keuze.
VerbeterpuntenWagyu was niet meer volledig bevroren toen het aankwam
Pluspunten
Goed vlees Zowel brengen als afhaalmogelijkheid
VerbeterpuntenNiet alle producten (rub) zaten al bij het klaargezette pakket en moesten nog worden toegevoegd. Gelukkig merkte ik dit zelf op tijd op, maar zou handig zijn om dit intern duidelijker te administreren oid
Pluspunten
Volhouden zo, super
Pluspunten
Producten geproefd bij familie, dat was goed.
VerbeterpuntenAfleverdatum niet nagekomen, producten ontdooid aangeleverd. Komt niet ten goede aan de kwaliteit. Mocht ze komen ruilen.
Pluspunten
Goede site. Snel geleverd. Goede prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Een dikke plus voor dit bedrijf. Al een paar keer bij ze besteld en alles dik in orde. Laatste keer met koeltransport laten leveren en dat is ook een dikke plus. De "Online Slager" is ook een handig hulpmiddel. Laatste keer binnen een paar seconden al antwoord op mijn vraag.
VerbeterpuntenKleinere stukken vlees zijn vaak uitverkocht.
Pluspunten
De servicegerichtheid is werkelijk bijzonder. Koop hier met veel plezier fantastische producten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede producten, veel informatie op de website, prima verpakte materialen, tijdige levering. slager online voor het stellen van vragen. Ik ben enthousiast over de producten en de diversiteit in het aanbod dat beef en steak heeft, en vooral ook over de prijs kwaliteit verhoudingen !
Verbeterpuntenjammer dat er niet een mooie receptendatabase of bereidingendatabase online is, er zijn wel recepten en kerntemperaturen etc, maar dat kan in mijn optiek nog beter mooier uitgebreider etc.
Pluspunten
zeer goede service...
Pluspunten
Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
lekker, snel, informatief, kwaliteit, top dus!
Pluspunten
Eenvoudig bestellen, goede en snelle communicatie, mooie producten
VerbeterpuntenSite voor mobiele apparaten kan beter Inkoop 'Wagyu kwaliteit' vlees van eigen bodem (melkkoe) (mee mogen koken en gegeten bij De Librije)
Pluspunten
keurige levering en prima kwaliteit
Pluspunten
Super goed vlees en snel bezorgd!
VerbeterpuntenBezorgkosten zijn relatief hoog maar ik snap het wel
Pluspunten
Mooi vlees, prima leveringen tempexdozen
VerbeterpuntenNiet helemaal duidelijk wanneer vlees bevroren of vers geleverd wordt. Dat maakt planning (ivm ontdooien) lastiger. Prijs best pittig
Pluspunten
Snelle levering...en doen wat ze beloven.
VerbeterpuntenGeen idee.
23 Hertog van Beijerenstraat