Pluspunten
Goed vlees, prima service
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit producten
Pluspunten
-snelle service -goede kwaliteit vlees -goed verpakt
Pluspunten
dik tevreden over alles
Pluspunten
We zijn al jaren vaste klant en steeds zijn steeds weer verrast over de kwaliteit van het vlees ( zeker de baby spare-ribs !). Goede snelle service & levering en een perfect product!
Pluspunten
Heb ik niet, ben erg tevreden.
VerbeterpuntenJammer, dat er laatst tot 2 keer toe geen gehakt was. En ik vind het puntensysteem een beetje lastig, geef vaste klanten gewoon ....% korting, erg klantvriendelijk. Maar goed, jullie doen goldmembers al gratis bezorgen dat is ook een goede actie.
Pluspunten
Als ik mailcontact zoek krijg ik altijd dezelfde dag nog antwoord op mijn vraag, Wij zijn zeer tevreden met Beef & Steak zowel wat de kwaliteit van het vlees betreft als met de goede service!
VerbeterpuntenKan niets bedenken!
Pluspunten
Stipt, goede kwalteit, makkelijk te bestellen
Pluspunten
Heerlijk vlees, knappe eigenaren!!
VerbeterpuntenMobile site verbeteren!!!
Pluspunten
heerlijk en eerlijk vlees. wel iets duurder, maar je krijgt er echt vlees voor terug
Pluspunten
Over de kwaliteit van deze bestelling kan ik nog niets zeggen. Eerdere bestellingen waren ook volgens afspraak geleverd en goed van kwaliteit.
Pluspunten
Positief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering was goed en keurig op tijd. Vlees zit nog in de diepvries, dus kan nog niets zeggen of kwaliteit.
VerbeterpuntenIk heb inmiddels al twee keer een mailtje gestuurd over het feit, dat er m.i. een gratis hamburger ontbrak aan mijn bestelling, Ik heb hierop helemaal NIETS gehoord. Dat vind ik ronduit slecht. Ik ben benieuwd of ik hier iets op hoor. Ik ben nu geneigd om nooit meer iets te bestellen,
Pluspunten
Great quality Reliabile Fast service Communicative
Verbeterpuntenproblems reading recipe on mobile (helpful when trying to remember ingredients I need while at the store) prices are sometimes not in line with expectations
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM