Pluspunten
Great Quality
VerbeterpuntenCan be a little expensive.
Ik heb de Spareribs (Baby Back Ribs) besteld en helaas zitten er meerdere strengen in 1 verpakking, dit zou ik liever per streng verpakt zien.
Pluspunten
Goede kwaliteit en samenstelling van vleessnits
VerbeterpuntenKoeltransport uitbreiden naar België!
Pluspunten
Komt afspraken na. Groot assortiment. Gemak van online bestellen en goede website.
VerbeterpuntenIk vind dat er heel veel verpakkingsmaterialen worden gebruikt en ik vermoed dat ze niet erg milieuvriendelijk zijn. Dit is voor mij telkens weer een drempel om iets te bestellen. Maar daar staat het gemak van bestellen en een groot assortiment (die ik elders niet kan krijgen) tegen over. Het vlees is bevroren. Is het ook mogelijk om niet ingevroren vlees te verzenden?
Pluspunten
Goede service en snelle levering
VerbeterpuntenToch wat vaker een aktie voor het retourneren van de vleesbox,neemt ietwat teveel ruimte in beslag in de schuur.
Pluspunten
super geregeld, en vlees was super goed
Pluspunten
Snelle levering op het verwachte tijdstip. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenIk heb 2x de Hollands Wroetvarken Schouderkarbonade ca.450 gram artikelcode 1143 besteld maar in één verpakking zat maar één karbonade ipv de verwachte 2. Jammer als je met z'n vieren bent en er liggen maar 3 karbonaden op tafel (die overigens wel heerlijk waren).
Pluspunten
Nog nooit zoveel vlees aan een sparerib zien zitten! Waren echt heerlijk. De geadviseerde hoeveelheid van 2kg voor 4 personen was overigens maar net aan genoeg kwam mede doordat ze zo lekker waren!!!
Pluspunten
Geven snel antwoord op een vraag via de mail en top levering
Pluspunten
prima kwaliteit voor een redelijke prijs
Verbeterpuntennog meer uitbreiden van het assortiment
Pluspunten
doet wat het beloofd. erg lekkere spareribs met kruiden en saus besteld. recept volgens beef&steak website opgevolgd en heerlijk gegeten aanrader!!!!!!!!!
Pluspunten
Ervaring met de geweldige BBQ' s bij mij zoon, die zijn producten bij jullie koopt. Persoonlijk heb ik de afwikkeling van jullie, bij een foutje van mij, bij een cadeaubon bestelling, super opgelost!
Pluspunten
Vlotte levering, goed verpakt en heerlijke smaak!
Pluspunten
Mooie producten!
Pluspunten
Ruime keuze aan vlees; Wordt netjes afgeleverd;
VerbeterpuntenSommige stukken vlees hebben zeer weinig info op de site. Verder is het prettig als er bereiding tips staan of bijvoorbeeld recepten bij elk stuk vlees.
Pluspunten
voor de adept:) echt iets om mee uit te pakken op dinertjes.
VerbeterpuntenHelaas mijn eerste poging iberico ribben waren overdone. volgende keer iets minder dan de aangeraden 3 uur in de oven.
Pluspunten
Super kwaliteit vlees en een enorme sortering voor de bbq liefhebber.
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
Levering met koeltransport (wo en za), omdat vorige keer met de post we noodgedwongen aan de steak moesten (ontdooid). Perfecte levering, netje binnen de tijd die opgegeven was.
VerbeterpuntenBij postzendingen meer ijs, de vroegere coldpacks (grotere) waren wel voldoende
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM