Pluspunten
alleen maar positieve punten. vlees perfect.levering perfect.ik ben zeer tevreden en ik ben zeker een klant voor lange tijd zal regelmatig blijven bestellen. echt SUPER
Verbeterpuntengewoon doorgaan zo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pluspunten
Snel, vlees goed ingepakt
VerbeterpuntenIk had van te voren gevraagd/gemaild of het vlees ontdooid geleverd zou kunnen worden. Ik belde ook hierover en dat werd positief beantwoord. En ik heb dat ook vermeld in/bij het aanvraagformulier.mdut was niet gebeurd. Vlees was overigens perfect!
Pluspunten
Gaaf bedrijf met mooie producten en super dat het ook via een wegschop te bestellen is.
Pluspunten
gewoon top
Pluspunten
De kwaliteit van het vlees in combinatie met de voortreffelijk website en de snelle levering, en ook vooral de manier van verpakken.
VerbeterpuntenHelaas is er niet altijd voldoende voorraad van e.a. Maar daar in tegen is de keuze zeer ruim.
Pluspunten
Snelle levertijd, ook in weekend. Prima stuk vlees!!!
Pluspunten
Goed geleverd, precies op tijd en mooie stukken vlees.
VerbeterpuntenSneller spaarprogramma.
Pluspunten
Na een tegenvallende ervaring hebben beef en steak samen met mij naar een oplossing gezocht. Dit is zeer goed opgelost
VerbeterpuntenGa zo door ☀️
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Pluspunten
Snelle accurate afhandeling met erg goed vlees
VerbeterpuntenSamengaan met vuur en rook
Pluspunten
Erg goed vlees. Zeer smaakvol en goede prijs/ kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenNiet al het vlees komt even diepgevroren binnen. Af en toe is een vacuum verpakking niet meer vacuum.
Pluspunten
kwaliteit vlees is goed
Verbeterpunten3x besteld, 2x producten al een beetje ontdooid, lijkt me niet de bedoeling
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM