Pluspunten
alles netjes op tijd .vlees is super lekker
Verbeterpuntengrote stukken bv wat je daar van kan snijden . bv waar kun je snitsels van snijden. of biefstuk ietsje meer uitleg.
Pluspunten
weer heerlijk vlees gehaald.
Pluspunten
Duidelijke website met evenzo duidelijke omschrijvingen. Levering is goed en beantwoorden van vragen snel en duidelijk.
VerbeterpuntenMeer recepten plaatsen van de producten welke geleverd worden.
Pluspunten
Altijd netjes op tijd. Goede kwaliteit
VerbeterpuntenLichtere gewichten vaak uitverkocht
Pluspunten
Zeer veel kennis en prima adviezen. Erg vriendelijk
VerbeterpuntenNog meer info op site over standaard bereiding zoals hoelang bepaald vlees op de bbq moet
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees en snel bezorgd. Afgelopen ronde twee ossenhazen 's avonds besteld en de volgende ochtend op 08:30 afgehaald bij een afhaalpunt dicht bij mijn huis. De kwaliteit van de ossenhaas is subliem!
Pluspunten
Ze leveren heerlijk vlees!!!!
VerbeterpuntenGehakt plat verpakken en vacumeren zou fijn zijn, makkelijker te stapelen in vriezer.
Pluspunten
heel goed verzorgd en ingepakt. een zakje kruiden erbij, super! keurig op tijd aangeleverd op ons postkantoor
Verbeterpuntenzou er nu nog geen kunnen noemen
De hamburgers die ik had besteld waren reeds gedeeltelijk ontdooid. Invriezen was niet neer mogelijk.
Pluspunten
Elke x top!
Pluspunten
Een top service. Het vlees was met veel zorg verpakt.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
kwaliteit producten , snelle levering , goede communicatie
Pluspunten
Goede suggesties en bereidingstips, mooi vlees en prima levering in top verpakking!
Verbeterpuntengraag duidelijker aangeven of iets vers of bevroren is, liefst bij de foto van het product i.p.v. ergens in een tabblad.
Pluspunten
Goed verpakt en zeer snel geleverd
Verbeterpunten-
8 van de 12 burgers waren helaas al ontdooit