Pluspunten
Goede en snelle levering en goede produkten
Pluspunten
Ruim assortiment, recepten, prijs, veel groot vlees aan een stuk voor op de BBQ, veel keus in vlees uit Nederland, specialiteiten in vlees.
VerbeterpuntenVerbeterpunt transport-verpakking vlees. Het vlees is bij het ontvangst regelmatig aan het ontdooien. Vlees voelt dan aan de buitenkant al zacht aan. Okevlees.nl werkt met een isolatiezak met pakjes droog-ijs. Dit vlees blijft veel beter bevroren. Een tip. Succes.
Pluspunten
Snellen en goeden levering, zeer goed verpakt!
VerbeterpuntenHet buikspek had ik het idee dat het een beetje dun was afgesneden aan een kant,Maar voor de rest prima en ik bestel zeker weer.
Pluspunten
Mooi, goed vlees voor een heel redelijke prijs!
VerbeterpuntenBezorging was paar uur later dan vooraf gemald via email.
Pluspunten
uitgebreid assortiment en veel info. vlees zeer goed verpakt, kwam in topconditie aan.
Verbeterpuntenals je een rub kado doet (sympathiek trouwens!) is het wel leuk erop te zetten welke rub het is en welke ingrediënten erin zitten.
Pluspunten
prima produkten goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Prima kwaliteit vlees. Snelle levering, uitstekend verpakt. Snelle reactie bij vragen over de bereiding van produkten!
Pluspunten
Goed advies, nette levering en top kwaliteit producten!
Pluspunten
snel, duidelijk en volgens afspraak
VerbeterpuntenKwaliteit van het vlees vond ik tegenvallen.
Pluspunten
Kwaliteit en service zijn uitmuntend, zeker voor een webwinkel. Met kop en schouders boven alle vlees webwinkels in Nederland!
VerbeterpuntenWebsite kan beter
23 Hertog van Beijerenstraat