Het vlees is altijd van een zeer goede kwaliteit en komt elke keer weer diep bevroren aan. Goed en zorgvuldig verpakt. Niet voor niets komen we telkens weer terug bij jullie.
Dit zijn nog eens reviews, dank je wel Bart. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met ons en de kwaliteit van ons vlees. Ik zou zeggen, graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooi vlees, goed verpakt en prima bezorging
Goed om te lezen Peter, fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van ons vlees en onze service. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Er word altijd geleverd wat er belooft/ gekocht is en alles word netjes afgehandeld top zaakje
Dank voor je mooie review Wouter, dat zijn mooie complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent met ons. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Echt lekker vlees...snelle levering...volgende x bestel ik hier weer..mooie cooltas erbij zo dat ik het vlees makkelijk mee kon nemen naar de camping...
Dank voor je mooie review Carlo, bijzonder graag gedaan. Fijn dat je blij bent met de koeltas en hem meteen hebt kunnen gebruiken, goed daarbij om te lezen dat je weer enthousiast bent over de kwaliteit van ons vlees. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
My favourite shop was out of Iberico ribs this time, so I decided to buy them in this shop. The order and delivery worked perfectly fine, but the quality of the meat itself was super low. No meat at all on them, only fat, sinews and bones. Yes, they came from the Iberico region and the expiration date was ok, but I expected a bit more from the ribs, which cost €35 per piece. And I bought them numerous times before, so I know they can be much better.
Dear Yevhen, Thank you for your review. We are sorry to hear that the Iberico Ribs did not match your expectations. My collegae will contact you to see if we can solve the issue. Kind Regards, Team BEEF&STEAK
Zoals altijd prima producten voor een goede prijs. De levering via Trunkers is uitstekend.
Graag gedaan en dank voor je mooie review, Peter. Fijn dat alles weer naar wens is, hoop dat je ervan genoten hebt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Duidelijke site, lekker en goed stuk vlees en prima levering!
Dank voor je mooie review Nick, goed om te lezen dat je makkelijk en overzichtelijk hebt kunnen bestellen en dat de levering weer accuraat was. Hoop dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
mooie stukken vlees
Goed om te lezen M van den Brink, dank voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van ons vlees. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Redelijk snelle levering nadat ik contact had opgenomen met de vraag wanneer er levering zou plaatsvinden van de BBQ die besteld werd. Mail werd snel en vriendelijk beantwoord. Héél goede BBQ met gietijzeren roosters. 1 min puntje, nergens een afdekhoes te vinden voor de BBQ die wij besteld hebben.
Fijn dat we het snel op hebben kunnen pakken samen, An. Dank daarbij voor je feedback, we nemen het mee. Hoop dat jullie er veel plezier aan beleven. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Alles keurig verpakt, ondanks erg warme weer prima gekoeld! Vlees was super, voor herhaling vatbaar!
Dank voor je mooie review Ed, goed om te lezen dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit van ons vlees. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd op tijd en perfect gekoeld geleverd. De prijzen zijn conform de kwaliteit van het vlees. Alleen maar goede ervaringen
Dat lezen we graag Staf De Smet, fijn dat de levering weer op tijd en accuraat is geweest. Dank daarbij voor de complimenten en voor jullie mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Nooit een teleurstelling
Goed om te lezen Siggi Pokörn, fijn dat je weer tevreden bent met ons en de kwaliteit van ons vlees. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
gewoon een uitstekende service,
Dat lezen we graag Rene, hoop dat alles gesmaakt heeft. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
zie tips
Dank voor je mooie review Aad, en dank daarbij voor je feedback. We nemen het mee. Hoop dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Lekkere Entrecotes besteld en zowel on de koekenpan als op de BBQ heerlijk mals vlees.
Heerlijk Shirley, hoop dat je ervan genoten hebt. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooi vlees, goed ingepakt in een koeltas en netjes op rijd bezorgd. Helemaal goed.
Dank voor je complimenten Maurice, goed om te lezen dat je tevreden bent met de verpakkings- en leveringswijze. Hoop dat alles weer gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooi aanbod, goede kwaliteit vlees en zeer vlotte levering. Absolute aanrader
Dank voor je mooie review Cindy, fijn dat je tevreden bent met ons assortiment en de kwaliteit van ons vlees. Hoop dat je ervan genoten hebt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top kwaliteit
Dank voor je review Kenny, goed om te lezen dat de levering weer correct is gegaan. Hoop dat alles heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
zoals ik hierboven heb omschreven
Dat lezen we graag Hans, dank voor je mooie review. Op naar de 3 zou ik zeggen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Duidelijke site en simpel en snel te bestellen. Mooi stuk vlees wederom! (Buikspek kloostervarken) En altijd alles netjes verpakt en zeer goed gekoeld! En de bestelling was netjes compleet.
Goed om te lezen dat je de bestellings- en leveringswijze als prettig hebt ervaren, Arjan. Fijn daarbij dat je wederom hebt genoten van ons vlees. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede levering , perfect vlees, heerlijk genoten!
Daar doen we het voor SjaakSr, goed om te lezen dat je hebt genoten van ons vlees. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het was alweer een tijdje geleden maar nu de verbouwing van de keuken klaar is en met de komst van nieuwe bbq hoort er ook goed en lekker vlees bij en dat vind ik altijd hier
En we verwelkomen je weer graag Gina, dank voor je review. Geniet van de nieuwe BBQ en onze producten. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed vlees
Dank voor je mooie review Pim, goed ook om te lezen dat je Trunkrs als betrouwbaar ervaart. Hoop dat je ervan genoten hebt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Inmiddels een aantal keer een bestelling geplaatst en elke keer goede producten en levering. De status updates van de vervoeder zijn ook heel duidelijk.
Dat lezen we graag Peter, dank voor je mooie review. Fijn dat alles weer in orde was en hoop dat het weer gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
altijd goed
Dan zijn wij altijd tevreden, goed om te lezen Jan. Dank voor je review en hoop dat het weer gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM