Pluspunten
De kennis van dit bedrijf over vlees is goed en dat vind ik fijn en het vlees is gwn top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Geen negatieve punten
Pluspunten
Snelle levertijd en op tijd.
VerbeterpuntenKwaliteit van de dit keer geleverde entrecotes was erg slecht. Dat moet niet te vaak gebeuren.
Pluspunten
Duidelijke en informatieve website.
VerbeterpuntenBeef en Steak app maken?
Onlangs bestelde ik een cadeaubon van €100. Deze werd in een gewone enveloppe verstuurd met de post. Die enveloppe is echter zeer doorschijnend en iedereen kan meteen zien over wat het gaat (nl €100). Misschien dikkere enveloppen gebruiken? Cadeaubon anders opstellen?
Pluspunten
Snelle levertijd.
VerbeterpuntenVoortaan de juiste bestelling.
Pluspunten
grote keus en voorraad
VerbeterpuntenN/A
Pluspunten
Goeie info en snelle levering
Pluspunten
Nette omverpakking goede service
VerbeterpuntenBij de levering een overzicht geven van welke specifieke soorten er in de doos zitten. Ik had een vleespakket maar kon nergens lezen wat er ook al weer allemaal in hoorde.
Pluspunten
Vriendelijke benadering toen we aankwamen. De vragen die ik stelde werden goed beantwoord en de mevrouw kwam zelf ook met suggesties.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit van het vlees. In een mooie coolpack geleverd. Gasten waren allen complimenteus over het vlees!
Pluspunten
Goed vlees tegen een goede prijs. De levering is volgens afspraak de dag na bestelling. Netjes verpakt in een tempex doos met koelelementen. Dus snel en koud geleverd.
Pluspunten
Snelle service, prima verpakking, zalige beefribs
VerbeterpuntenDik uitgesneden ribs (babybacks) waren erg onregelmatig bevleesd (met zelfs shiners!) en daarmee niet van de wedstrijd kwaliteit die we voor ogen hadden. Dunne en dikke ketting, van voor naar achteren veel teveel variatie.
Pluspunten
Goed vlees, betrouwbare leverancier, handige tips en instructies.
Verbeterpunteno.a. 1 doos met 10 kg aan spareribs besteld. Helaas was het 1 grote brok vastgevroren vlees waardoor ik alles deels moet ontdooien om een paar ribs te kunnen klaarmaken.
Pluspunten
Altijd goed en je kan het afhalen op zaterdag.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM