Beter verpakken! Een deel van vlees was zacht..!
Pluspunten
Vlees was goed verpakt en snel geleverd. Jodenhaas is goed en mals vlees.
VerbeterpuntenIk had de Bommelse Blonde d'Aquitaine Biefstuk besteld (4 stuks), dat is heel stug vlees. Netjes op kamertemperatuur laten komen, na t bakken laten rusten, maar mocht niet baten. Volgens mij is dit vlees veel te kort gerijpt, in de pan zag je het ook meteen samentrekken. Ik had verder de jodenhaas besteld om carpaccio van te snijden, kreeg 3 losse stukken ipv één dik stuk van 550 gram (stond niet bij dat het 3 losse stukken zouden zijn), daardoor minuscule plakjes voor de carpaccio. Gewichten wijken toch wel erg af, alle biefstukjes waren maar 135 gram, de zwaarste was 143 gram (op de site staat gewicht 150 gram). De jodenhaas was maar 514 gram, terwijl er 550 gram op de site staat. Ik zou het gewicht eerder aan de lage kant houden, dan krijgt men in ieder geval wat men verwacht.
Let bij het verzenden tijdens warme dagen goed op de verpakking. Ik heb het pakket direct na aflevering bij de supermarkt (pakje gemak) opgehaald en geopend, de eerste stukken waren toch al ontdooid.
Pluspunten
Het product heb ik nog niet gebruikt maar ga ervan uit dat het ook goed is net zoals de andere producten die we in het verleden hebben ontvangen.
VerbeterpuntenMomenteel geen verbeterpunten
Pluspunten
Perfect verpakte spareribs ontvangen, goede spareribs ook in de aanbieding voor 10kg verpakking. Wat ik wel denk is dat de informatie op de site bij dit pakket iets duidelijker kan, geweldige ribs met veel vlees maar voor de leek die dit de eerste keer wil proberen kan het duidelijker, het zijn vrij grof gesneden ribs, dus het klaarmaken voor bbq kan soms niet duidelijk zijn, bedoel het wegsnijden van overtollig los vlees/vet. Voor mij waren ze perfect, gisteren de eerste 4 stuks klaargemaakt en iedereen was verbaasd over de kwaliteit en de hoeveelheid vlees op de ribben. Het zijn geen supermarkt ribbetjes met minimaal vlees en helemaal geen vet eraan, bestelling is zeker voor herhaling vatbaar.
`Laatste levering : Door post.nl is in deze vakantie periode,een ter plaatse niet bekend couriersbedrijf ingeschakeld.Diverse keren heb ik dit bedrijf door mijn wijk zien rijden, met de afleverlijst zichtbaar op het stuur.zelfs voor aflevering bij mij 2 deuren verder ca 13,45. Vleespakket bij mij afgeleverd ca. 16.00uur.,de inhoud bleek een waterig geheel.Ik neem B & S niets kwalijk,omdat miin standaard levering ALTIJD tussen 13.00-13.30 plaatsvind,door Post.nl , met de mij bekende post.nl medewerker.(die bekend is met de route en kennelijk logistiek beter geinformeerd is.Het advies aan U is,informatie te verzamelen van Post.nl,om GEEN onbekende courier op pad te sturen,in ons geval met bederfelijke waar. Ik besef ookwel dat we de buitentemperatuur niet in de hand hebben.,Besluit: Ik bestel niet meer in een vakantie-periode.. P.s voor snelheid en leverijd heb ik toch een 9 ingevuld
Pluspunten
Overzichtelijke site en snelle levering.
VerbeterpuntenIk wilde een stik bavette van 900 gram. Ik kreeg circa 830 gram. Opzich geen punt maar het wat een lang en dun stuk en daardoor niet fijn om mee te bbqen. Ik had liever een kleiner maar dikker stuk gehad.
Pluspunten
Mooie website, mooie aanbiedingen
VerbeterpuntenDe door mij bestelde producten 9 iberico spareribs en de zuid amerikaanse ossenhaas vielen tegen. De ribben waren dun bevleesd, de ossenhaas was al meer dan een jaar geleden ingevroren. dat noem ik niet vers.
Goedenmorgen, hartelijk dank voor uw reactie via Kiyoh. Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelde producten. Helaas is het zo dat Iberico ribbetjes bijna altijd dun bevleesd zijn. Het vlees wat normaal op de sparerib ligt, laten ze in Spanje op de entrecote (lende), want dit levert een producent veel meer op per kilo. Als u dik bevleesde spareribs zoekt, raad ik u toch aan de Hollandse spareribs te nemen.
Niet een avond van tevoren het vlees inpakken. Wederom bijna alles ontdooit.
Goedenmorgen, hartelijk dank voor uw reactie via Kiyoh en excuses voor het deels ontdooid aankomen van uw pakket. Met de huidige transportmogelijkheden zijn wij genoodzaakt de pakketten de avond van tevoren aan te leveren bij PostNL. Dit kan helaas niet anders. Wilt u verzekerd zijn van 100% diepgevroren aanlevering, kunt u beter gebruik maken van onze vriestransportleveringen op zaterdag. We hopen dat dit een passend alternatief is voor u.
Pluspunten
goede kwaliteit vlees. Volgende dag in huis is top. Spareribs zijn op de rookton helemaal super!
VerbeterpuntenGrijp regelmatig mis als ik spareribs bestel. Vaak uitverkocht, maar geen punt van kritiek, ik bestel dan zelf ook vaak pas eind van de middag.
Pluspunten
Toppers die altijd mee denken!
VerbeterpuntenMomenteel vind ik de site wat rommelig en staan er items tussen die niet meer verkrijgbaar zijn (kunnen die weg?).
Pluspunten
Topribbetjes en picnic van Hollands wroetvarken. Uniek doordat ze de US cuts verkopen en zowel een breed als diep assortiment hebben
VerbeterpuntenVooral niet stoppen met bestaan! Enige wat me opviel is dat er relatief veel dingen niet op voorraad waren toen ik bestelde (terwijl we in piekseizoen zitten).
Vlees was reeds bijna ontdooid.
Pluspunten
Veel keus, mooie producten.
Verbeterpunten- Meer recepten toevoegen bij de producten die je besteld. Ik ben beginnend BBQ-er en wil wel een groot (duur) stuk vlees aanschaffen maar dan ook graag één of meer recepten kunnen inzien - Bij mijn tweede bestelling die ik in de avond liet komen bleek een deel van het vlees minder beroren dan ik verwacht had. Enkele randen van het vlees waren al een beetje zacht. - Bezorgkosten zijn vrij hoog
Vlees was ontdooit bij aankomst. Dat voldoet niet aan de verwachtingen
Pluspunten
Goede service en snel
Verbeterpuntenjammer alleen dat het per kilo wordt verpakt en bevroren
Pluspunten
Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenAssortiment kan groter
Pluspunten
I
VerbeterpuntenWe wisten niet dat koellevering betekende dat het vlees bevroren kwam.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM