Pluspunten
Enthousiast en aansporend in eigen business, vernieuwend, exclusief
VerbeterpuntenGoed zeker zijn dat de sealbag van het vlees tijdens het vervoer heel blijft. Hij was lek waardoor het vlees enig dooi vocht kwijt kon raken
Pluspunten
betaalbare goede kwaliteit. snelle levering, keurig verpakt.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en steeds weer bijzondere stukjes vlees.
VerbeterpuntenDikwijls komt pakket 1 dag te laat aan. Volgens mij moet er gewoon rekening gehouden worden met 1 extra dag voor Zeeuws Vlaanderen. De officiele vervoerders ( postnl en zo) zullen dit officieel niet toegeven, maar hier komt bijna alles 1 dag later aan. J.Broeders Terneuzen
Pluspunten
Super snelle levering van de producten super goede kwaliteit en lekker
VerbeterpuntenGeen ga zo door
Pluspunten
Verstand van vlees en bbq
Pluspunten
Ik krijg altijd alles over de post is altijd netjes goed geregeld!
VerbeterpuntenIk heb geen punten die zo zou kunnen op noemen.
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden!
Pluspunten
Aanbod aan vlees is formidabel. Heb de spareribs met twee rubs besteld. Nog niet geprobeerd maar de rub ruikt heerlijk. Als je ooit nog twijfel mocht hebben om vlees via internet te kopen. Probeer het dan eens. Soepele levering. Vlees in prima staat.
Pluspunten
Verpakking: perfect! Levering: perfect! Vlees: super lekker! Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste!
Pluspunten
Top Baby Ribs, bijgeleverde Rub gebruikt + een beetje eigen marinade. Daarna 4 uur in de oven 90 graden. Heerlijk gegeten, goed vlees aan de ribs. In 1 woord TOP
Pluspunten
Overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure, de bestelde producten worden bijzonder goed verpakt (en nog bevroren) aangeleverd, voorzien van een heerlijke receptuur - die ik heb gevolgd, met een fantastisch resultaat. Het was smullen met andere woorden, van bestelling tot barbecue, van begin tot eind!
Pluspunten
Kan niets negatiefs bedenken!
Pluspunten
geweldig
Pluspunten
zie oordeel bij de vragen, goed
Verbeterpuntenzijn maar met 2 pers., niet alles is even handig wanneer het in 1 keer is ingevroren, verpakkingen met meer stuks ingevroren, per stuk verpakken en dan invriezen, beter te verwerken en verdelen.
Pluspunten
Vlees over het algemeen erg goed. vervoer & verpakking uitmuntend
VerbeterpuntenDeze keer waren de spareribs een stuk kariger dan de keer ervoor (toen waren ze vol vlees, nu lang en mager - zo had ik ze niet gekocht als ik ze bij een slager in de vitrine had zien liggen).
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM