Pluspunten
Goed assortiment en service. Kwaliteit van het bestelde vlees was heel erg goed, zelfs mijn vrouw die weinig vlees eet, vindt het heerlijk
Verbeterpunteneen 9 omdat het altijd beter kan. persoonlijk mocht van mij de T-bone steak iets dikker
Pluspunten
Super goed vlees en bij alle vlees ook een goeie uitleg
Verbeterpuntenhelaas was mijn vlees al half ontdooid en kon ik het dus niet meer in de vriezer doen. ik kreeg een mail dat mijn pakket vanaf 15.00 uur geleverd zou worden bij het afhaalpunt. toevallig was ik daar om 14.00 uur en ging voor de zekerheid vragen of mijn pakket er al was en toen zei die dame dat het er al een poosje was. dit is natuurlijk niet bevorderlijk voor de kwaliteit.
Pluspunten
Prima levering, perfecte service, mooie kwalitieit van de producten. Ben echt tevreden.
VerbeterpuntenEr staat op de website dat verzending boven de € 60,- gratis is, maar hier in België wordt er toch blijkbaar € 10,- kosten aangerekend ?
Pluspunten
Veel keuze uit verse producten en goeie snelle levering
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit product, snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering,top kwaliteit
Pluspunten
Prima site, goed advies en tips. Ook de reviews van andere klanten met tips en trucs zijn super!!. Kwaliteit van het vlees is erg goed. Ga zo door!!!
VerbeterpuntenVoor de iets mindere kookgoden, meer filmpjes over bereidingsmogelijkheden.
Pluspunten
Leveren kwaliteit vlees
VerbeterpuntenHet vlees was half ontdooit toen het aankwam. Hier moeten jullie wat op verzinnen.
Pluspunten
Goed assortiment, zeer veel informatie. Goed verpakte bestelling met duidelijke track/trace.
Pluspunten
Mooi heerlijk vlees. Grote varieatie. Leuke aanbiedingen. Vriendelijke bediening. Top !!
Pluspunten
Prima vlees, prima prijs. Netjes geleverd in vriesbox met veel ijs, 1 jaar houdbaar in vriezer. Werd netjes op de afgsproken dag geleverd.
Pluspunten
Een grote diversiteit aan produkten.
Pluspunten
Hoewel ik aarzelend ben om via Internet bederfelijke goederen te bestellen, toch maar de 'gok' genomen om vlees te bestellen. Wel gekozen voor koeltransport op zaterdag. Heerlijk stuk vlees ontvangen. Dit werd ook keurig op tijd afgeleverd. Zal zeker hier vaker bestelen!
VerbeterpuntenNog geen.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees
VerbeterpuntenWebsite soms wat ingewikkeld Punten begin ik niet aan, te ingewikkeld Extraatje is mij nooit gelukt.
Pluspunten
Ruim assortiment. Zeer interessante en leuke workshop gehad.
VerbeterpuntenVeel producten niet op voorraad Bij bezorging via Post NL is het vlees bijna ontdooit.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM