Pluspunten
Snelle services en de kwaliteit van het vlees is uitmuntend!
Pluspunten
Veel aanbod, leuke aanpak en nette service
VerbeterpuntenVlees is half ontdooid als het aankomt, erg jammer. Ook jammer dat alles überhaupt is ingevroren, ik bestel daarom niet meer.
Pluspunten
ontzettend lekker vlees
Verbeterpuntenik geef niet zoveel punten voor het totaal van uw bedrijf omdat ik al drie keer een nieuw wachtwoord heb gekregen waar je niet uitkomt. groet jack
Pluspunten
Keurig en snel geleverd, helemaal top!
Pluspunten
prima waar, goed bedrijf!
Verbeterpuntenis orgaanvlees (hersenen, zwezerik) al eens overwogen?
Pluspunten
Normaal gesproken een goed assortiment, goede levering, prima website.
VerbeterpuntenDe prijzen lijken flink te stijgen en zo nu en dan is de voorraad extreem laag.
De angus hamburgers waren vroeger volgens mij beter voor de rest prima
Pluspunten
In alle eerlijkheid had ik geen hoge verwachtingen van diepgevroren "postordervlees", maar deze zijn allen overtroffen. De dooi had absoluut niet in gezet, terwijl het toch zeker 24 uur daarvoor verstuurd moet zijn. Dit komt zeker door de manier waarop het wordt verpakt. Hulde voor B&S.
Pluspunten
Mooie kwaliteit vlees. Ruim assortiment. Makkelijk besteld en vlot geleverd.
Pluspunten
Goede kennis over de producten. Goede klantgerichtheid. Top website. Duidelijk.
VerbeterpuntenOverstappen naar een ander bezorg dienst. Tot nu toe nog nooit op tijd gekomen. Afgelopen keer zouden ze tussen 1430 en 1630 komen ze waren er 1910. Te laat dus als je de middag thuis zit te wachten. Het vlees was al begonnen met ontdooien. Daarom ook bij leveren, betrouwbaarheid en afspraken nakomen minder gescoort. Dit komt dus niet door beef steak maar door PostNL
Pluspunten
Snelle Levering ! Super lekker vlees. Verstand van product
Pluspunten
Goed info op site, makkelijk bestellen. Thuis leveren van diepvriesproducten zou pluspunt zijn
Pluspunten
Heerlijk vlees, zeer goed verpakt en zeer praktisch met afhaalpunt tot negen uur 's avondspits open. Nette administratie via track and tracé.
Pluspunten
Meermalen besteld. Steevast de juiste mails met de leveringsvoortgang. En je verwacht het misschien niet, maar er wordt altijd correct geleverd in koelbox die het vlees echt bevroren houdt, en dan ook nog een sfantastisch vlees dat exact is zoals omschreven op de website. Geen BBQ voor mij zonder Beef and Steak!
Pluspunten
netjes optijd ,goed ingevroren hygienisch verpakt,super kwaliteit
beloven van alles over levertijd maar komt geen bal van terecht dit was echt de laatste keer
Pluspunten
Assortiment
VerbeterpuntenAanbiedingen zijn te snel op
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM