Pluspunten
Snelle levering Duidelijke communicatie Goede verpakking Goede kwaliteit
Pluspunten
Fantastisch vlees met heerlijke smaak. Goed advies over de bereiding. Erg prettig dat vlees ook per koeltransport geleverd wordt in tijdvak van 1 uur!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Excellent quality meat. We plan on getting a smoker soon!
Pluspunten
Prima bedrijf, mooi assortiment kwaliteitsproducten.
VerbeterpuntenIn de toekomst gekoeld/bevroren transport meer keren per week aanbieden. Nu gebeurt dit alleen op de zaterdagen.
Pluspunten
Snel en foutje netjes opgelost
VerbeterpuntenActiecodes systeem kan iets beter
Pluspunten
Netjes verpakt, product zoals beschreven, bestel eens in de zoveel tijd en is nog nooit fout gegaan
Pluspunten
Snel bezorgd. Goed verpakt. Goede kwaliteit. Duidelijke website.
VerbeterpuntenPaar verkeerde vleesjes gepickt, maar goed opgelost door credit factuur. Onduidelijkheid over bezorgtijd naar afhaallocatie. Tnt-app gaf afhalen vanaf 8.30 aan. Pakketje werd om 16.00u zoals aangegeven bij bestelling en in emails afgeleverd daar.
Pluspunten
Goede voorraad zelfs tijdens top BBQ drukte en het vlees is van uitstekende kwaliteit. Je wordt uitermate vriendelijk geholpen en de prijs is prima in orde. Tot een volgende bestelling!
VerbeterpuntenMochten jullie ooit verhuizen, dan liever wat dichter bij de A4, het nu net iets te ver om zodat ik hier niet elke week mijn vlees ga halen.
Pluspunten
Makkelijk via internet vlees bestellen
VerbeterpuntenVeel prodcuten of de hoeveelheden (kilo's) niet op voorraad. Kan beter denk ik.
Pluspunten
Alleen maar positief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heldere site met veel goede tips om het product te bereiden. Vlees is goed verpakt en gekoeld geleverd en ziet er zeer smakelijk uit. Tijd om te gaan BBQ-en....
Pluspunten
Zoals altijd weer nette levering. Zeer tevreden klant
VerbeterpuntenVerbeterpunt voor jullie site. Maak het boodschappenmandje zo dat hij niet elke keer verspringt naar het overzicht van de producten. Je bent vervolgens compleet je overzichtspagina kwijt waar je was en kan lastig weer terugkomen op de goede pagina.
Pluspunten
Kwaliteit vlees,geen plofkip/hormonen!!
Pluspunten
Overzichtelijke en informatieve website. Snelle levering. Vakkundige verpakking tijdens transport
VerbeterpuntenEerste bestelling, dus kan ik nog niet over oordelen.
Pluspunten
- Uitermate goede service & kwaliteit. - Snelle en correcte levering.
Verbeterpunten- Beste wijze van ontdooien. - Wellicht wat tip over opbinden, bereidingswijze op de flyer in de doos, Puur gericht op het klaarmaken van een heel varken. - Probeer op de site wat recente reviews te plaatsen. De eerste vraag die ik mezelf stelde: bestaan ze nog.
Pluspunten
Goeie service, productkennis en hoge kwaliteit vlees.
VerbeterpuntenIets meer voorraad tijdens de BBQ maanden. Zo jammer als je net misgrijpt.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM