Zoals altijd goed kwaliteit vlees!
Tot je dienst Jeremy, graag gedaan en dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering en verrukkelig lekker vlees
Dat zijn fijne complimenten Jan, dank voor je mooie review. Hoop dat alles gesmaakt heeft, maar volgens mij zit dat wel goed. Fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Al vaak besteld bij Beef & Steak. Kwaliteit wn levering is altijd dik in orde. 1 keer een probleem gehad met een lage yield op een stuk vlees; een te hoog vet gehalte. Dit is keurig opgelost. Aanrader!
Graag gedaan David, fijn dat we dat toen samen snel op hebben kunnen lossen. Goed om te lezen dat de ander bestellingen altijd naar wens zijn, dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer positieve ervaring zowel qua kwaliteit van vlees als van de levering thuis.
Dat lezen we graag Eric, fijn dat je ervaring zo positief is. Dank voor je complimenten over de kwaliteit van ons vlees en fijn dat de levering weer in orde was. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Tri tip en wat accessoires besteld, snel in huis en prima service en kwaliteit
Goed om te lezen Mark, graag gedaan. Dank voor je mooie review en hoop dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer snelle en netjes gekoeld geleverd ! Dikke duim ! Correcte online slager. Zeer tevreden !
Dat zijn mooie woorden Dorus, dank je wel. Fijn dat je tevreden met ons bent, erg graag gedaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Door de protesten van vorige week was het de vraag of het vlees op de geplande dag geleverd zou worden. Op de dag zelf goed op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. Helaas kon het vlees niet op de geplande avond geleverd worden. Gebeld met beef&steak of de levering Ipv de volgende dag een week later geleverd kon worden. Omdat alles al voor transport klaar lag werd het lastig om het pakket er tussenuit te halen. Maar omdat zij het woordje nee niet kennen zijn zij op zoek gegaan naar het pakket vlees, ik kreeg te horen komt goed. Nu een week later zoals gevraagd is het mooie stuk vlees binnen. Beef&steak bedankt voor de goede service en op naar de volgende bestelling!
Graag gedaan Robert, fijn dat we het samen zo snel op hebben kunnen lossen. Dank daarbij voor je geduld en je mooie review en woorden, graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Nadat onze eigen slager ermee ging stoppen kom je al snel op online terrecht omdat niet elke slager alles heeft. Ik kon dus ook van te voren niet beoordelen of beef en steak de juiste was. Bestellen gaat redelijk makkelijk en aan die 70 euro zit je eigenlijk vrij vlot met een bestelling. Het fijne is dat het smorgens voor 11uur besteld het savonds word geleverd, top service. Het vlees ziet er goed uit en komt goed ingevroren en verpakt aan. Ook overige dingen zoals sausen of dergelijke zitten goed verpakt erbij in. De spare ribs zien er goed uit, niet te veel vet gelukkig wat de prijs kwaliteit verhouding wel oké is. Het gaat hier er snel door heen dus een nieuwe bestelling zal wel niet lang duren. Al met al een aanbeveling als de prijzen juist blijven
Fijn om te lezen dat je dan met een goed gevoel bij ons terecht gekomen bent, Mike. Leuk daarbij ook om te zien dat je tevreden bent over onze bezorging en verpakkingswijze, ik zou zeggen, welkom bij BEEF&STEAK. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer goede kwaliteit vlees!
Dat lezen we graag Joost, dank voor je complimenten en je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Voor een familie barbecue verschillende soorten vlees besteld. Kwaliteit was top. Communicatie over de bezorging was een plus. Alles was goed verpakt. Ik kon zo beginnen met kruiden en op de barbecue gooien.
Goed om te lezen Ferdinand, fijn dat de familie BBQ een succes was met onze stukken vlees. Goed daarbij om te lezen dat je tevreden bent met de communicatie en verpakkingswijze. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kwaliteit & snelle levering
Twee complimenten die we graag horen Michael, dank voor je mooie review. Hoop dat alles weer gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Altijd goed en lekker vlees, met ruime keuze. Netjes en eenvoudig thuis afgeleverd om moment dat je dat zelf wenst. Nog geen enkele keer niet tevreden geweest.
Dat zijn nog eens reviews Michiel, fijn dat je al die keren weer tevreden bent met ons. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik ben redelijk tevreden, omdat ik een deel van mijn bestelling niet heel super vond. Ik vond de oerhammetjes erg veel zeen bevatten. Beef en Steak vertelde mij dat het geen zeen is, maar vliezen die bij de juiste bereiding omgezet worden in draadjesvlees. Ze zijn me met een waardebon tegemoet gekomen. Goede service!
Beste Leonard, Bedankt voor je review. Mijn collega neemt contact met je op om dit verder uit te zoeken. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Altijd snel geleverd en altijd kwaliteit
Tot je dienst Diederick, fijn dat de levering weer in orde was en dank voor je complimenten over de kwaliteit van ons vlees. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te lezen Peter, graag gedaan en dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Makkelijk bestellen, nette prijzen en aftersales (van eerdere bestellingen) ook top!
Dat lezen we graag Stephan, fijn dat het bestellen en de aftersales weer makkelijk zijn gegaan. Hoop dat alles gemaakt heeft en dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
HEYDE HOEVE BOSTON BUTT! Perfect for pulled pork, 12 hours low and slow. Super fast same day delivery to Belgium. Excellent packaging. 10/10!
Thank you for your review and kind and supportive words, Chris. Hope you enjoyed your Boston Butt and hopefully till next time. Kind regards, Team BEEF&STEAK
Volgens afspraak geleverd en uitstekend vlees.
Fijn dat de levering weer in orde is geweest en dat je enthousiast bent over de kwaliteit van ons vlees, Klaas. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering en kwalitatief goed vlees. Gebruik ook regelmatig het bbq recept wat gelinkt is bii het vlees dat ik koop.
Leuk om te lezen Remi, mooi dat de recepten dus zijn vruchten afwerpen. Fijn daarbij om te lezen dat je weer tevreden bent met de levering en de kwaliteit van ons vlees. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kwaliteit van het vlees voldoet altijd aan de verwachtingen. En als er dan toch eens problemen zijn worden ze professioneel opgelost.
Tot je dienst Eric, en dank voor je mooie review. Fijn dat de kwaliteit van het vlees weer naar wens is, graag gedaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Elke keer weer super lekker vlees. Niet goedkoop, maar wel echt genieten
Goed om te lezen Marco, fijn dat het vlees je weer bevallen is. Hoop dat je ervan genoten hebt. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
No comment
Thank you for your review and compliment Victor, it's our pleasure. Enjoy your weekend and hopefully till next time. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed product en netjes aangeleverd volgens afspraak.
Dat is altijd goed om te lezen Michel, fijn dat de kwaliteit van het vlees en de levering naar wens is geweest. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Site is vrij overzichtelijk, mooie stukken vlees en er staat meestal wel een recept bij. Ik vind de stukken vlees wel best aan de dure kant.
Kan ik me voorstellen Jimmy, die kwaliteit proef je als het goed is wel terug. In ieder geval dank voor je mooie review, fijn dat je tevreden bent over het aanbod op de site en over de kwaliteit van ons vlees. Alvast een fijn weekend gewenst. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Great product quality. Excellent packaging.
Thank you for your review Ana Isabel, it's our pleasure. Hope you enjoyed our products and enjoy your weekend. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM