Pluspunten
Snel, goede service, mooi vlees
Pluspunten
Deze leverancier zorgt ervoor dat ik als ondernemer ook kwaliteit kan leveren!
Pluspunten
BIjna alles: Snelle levering Goede customer service Betaalmogelijkheden Assortiment Aanbiedingen
VerbeterpuntenResponsive site is heel goed, alleen en heel klein detail: prijs drop down. Als ik bijvoorbeeld voor een bepaalde artikel de gewicht/prijs wil selecteren kan ik niet zien of het uitverkocht is. In de full desktop versie is dit geen probleem.
Pluspunten
Snelheid en levertijd is erg goed. Vlees is goed. Recepten zijn goed.
VerbeterpuntenProducten zoals burgers en verse worst veel te zout. Heb eens boerewors en wagyu burgers gekocht en die waren brem zout. Durf ik dus niet meer te nemen. Vaak te grote stukken vlees voor 2 personen.
Pluspunten
Vakbekwame mensen
Pluspunten
lekkere bijzondere producten
VerbeterpuntenGeen. Maar vanwege de prijs haal ik ook wel eens iets voor de BBQ ergens anders.
Pluspunten
Goed en vriendelijk contact snelle en corrrecte orderverwerking Ook na levering nog open voor vragen betreffende bereiding
Pluspunten
Snelle tevering, prima producten en nog een leuke verrassing in de vorm van een theedoek toe!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Communicatie,kwaliteit,klantvriendelijkheid
Pluspunten
Geweldige producten en ook een geweldige klantenservice. Omdat er een feestdag tussen mijn bestelling en levering zat heeft Beef&Steak er voor gezorgd dat ik kostenloos een verzending kreeg via hun speciale koeltransport. Ik kan niet anders zeggen dan: Topbedrijf
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
alles was en is perfekt
Verbeterpuntenalles was en is perfect
Pluspunten
Er wordt op tijd geleverd en alle informatie die word gegeven is duidelijk.
Verbeterpuntenik had denk ik toevallig een stuk vlees waarbij een vierde deel taai was. De rest daar in tegen was erg mals
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit vlees
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Komt afspraken na. Als er een besteld product niet is word er eerst gemaild en als er geen reactie van de klant op komt word er gebeld om de bestelde producten diezelfde dag nog te versturen. Vlees is van zeer goede kwaliteit.
Pluspunten
Goed vlees
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
heerlijk mals vlees, goede service
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM