Prachtig vlees voor een goede prijs en snelle levering. En niet onbelangrijk, heel erg goed verpakt.
Dank voor je mooie review Patrick, dat lezen we natuurlijk graag. Fijn dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitsverhouding en dat de verpakking en levering weer naar wens zijn. Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooie producten, waardeloze levering door Trunkrs…. Product werd gewoon voor de deur gedumpt….
Altijd top kwaliteit vlees en keurig ingepakt en ook nog snel bezorgd. Beter kan het gewoon niet!
Zo zien we ze graag Marco, fijn dat je tevreden bent met de wijze van verpakking en de snelle bezorging. Graag gedaan en dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ze denken altijd mee en zijn niet te beroerd om iets meer te doen. De kwaliteit is gewoon top voor een prima prijs
Dat lezen we graag Saché, dank je wel. Voor je complimenten en je review. Bijzonder graag gedaan, geniet van je weekend. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Al eens eerder besteld en vrienden die ook bestelle , het vlees is altijd van goede kwaliteit. Het wordt uitstekend vervoerd. Het vlees blijft goed gekoeld. Heel blij mee, blijf er zeker vaker bestellen
Fijn dat je het zo waardeert Rowen, dank voor je mooie review. Goed om te lezen dat je blij bent met de kwaliteit van het vlees en de wijze van bezorging en levering. Rest mij enkel te zeggen: graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Really exceptional service and very fast delivery. I shall order from you guys again. Thank you.
Thank you for your review Nick, it's always a pleasure reading reviews like these. Glad to hear you're happy with the delivery and the service, you're very welcome. Looking forward to serving you again. Kind regards, Team BEEF&STEAK
levering waa perfect, goed verpakt en nog bevroren. procureur goede kwaliteit en was heerlijk, De dikbevleesde spareribs vielen zwaar tegen. weinig vet in waardoor hele droge (oneetbare) stukken.
Beste Michael, Bedankt voor je review. Vervelend dat de Spareribs wat tegen zijn gevallen. Mijn collega heeft contact met je opgenomen om je een oplossing aan te bieden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Al vaak wat besteld bij Beef & Steak altijs netjes verpakt en top kwaliteit. Dit keer ging er iets mis bij de transporteur waardoor ik na 2 dagen nog steeds geen pakket had. Gebeld met hun en ik kreeg Mathijs aan de telefoon erg vriendelijk en meedenkend hij stuurde gelijk het pakket nog een keer zodat ik s'avonds mijn pakket kreeg. goed opgelost top
Dank voor je mooie review Eric, fijn dat we het zo op hebben kunnen lossen en dat je zo snel mogelijk alsnog je pakket kreeg. Bijzonder graag gedaan en graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dit zijn fijne reviews Mark, goed om te lezen. Dank je wel en geniet van je weekend. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
1e bestelling en daar ben ik meer dan tevreden over. Voor mij een reden om ook een keer een bestelling voor het vlees te doen.
Dit lezen we natuurlijk graag J ten Cate, welkom bij BEEF&STEAK. Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest, hoop dat je genoten hebt. Ik zou zeggen, graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed verpakt en snelle levering. Prima vlees.
Dat lezen we graag Ronald, fijn dat de levering en verpakking weer in orde en naar wens zijn geweest. Dank voor je mooie review en geniet van je weekend. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het vlees is lekker. Wat mij alleen stoort is dat op de site bijvoorbeeld, staat gewicht ca. 800 gram. maar alles wat ik had gekregen is onder het opgegeven gewicht. ik zou verwachten sommige producten een beetje meer anderen weer een beetje minder? maar bij mij was alles minder. en als je dan alles gaat optellen is het best veel. Ik weet niet of dit toeval is?
Beste Niels, Bedankt voor je review. Vervelend dat dit niet goed is gegaan. Mijn collega heeft contact met je opgenomen om het op te lossen. Daarnaast is het intern ook besproken met het team wat hiervoor verantwoordelijke is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zoveel lekkerder dan supermarkt vlees. Altijd supersnel en netjes geleverd. +++
Goed om te lezen Kristof, leuk dat je het verschil echt merkt. Fijn daarbij dat de levering en bezorging weer in orde zijn geweest. Graag tot de volgende keer weer en dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik zou het zeker aanbevelen, hwerlijk vlees , netjes bezorgd en de koeltas de we cadeau kregen is erg leuk! Kortom we gaan zeker nog een keer bestellen en aanraden aan vrienden.
Fijn om te lezen Marcela, dank voor je mooie review. Leuk dat je blij bent met de koeltas en natuurlijk dat je hebt genoten van het vlees. Geniet van je weekend en nogmaals dank. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mijn 1e bestelling bij beef en steak (zeker niet de laatste). In de ochtend besteld en in de avond al geleverd. Alles was netjes gekoeld verpakt. En het vlees zag er goed uit.
Kijk dat lezen we graag, welkom bij BEEF&STEAK Henk. Goed om te zien dat je blij bent met de levering en onze producten. Ik zou zeggen, graag tot de volgende keer. Fijn weekend alvast. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kan niet anders dan 5 sterren geven. In de avond plannen gemaakt om het weekend een brisket klaar te maken. In de Ochtend besteld en dezelfde avond op de netjes aangegeven tijd afgeleverd. Goed gekoeld en verpakt. De kwaliteit van de brisket was ook nog eens subliem, wat wel prettig is als je er een uur of 12 mee bezig bent. Ook resultaat top dus!!!
Heel goed om te lezen Peter, dank voor je hele mooie review. Dit lezen we natuurlijk graag. En dat kan ik me voorstellen, na 12 uur. Moet genieten zijn geweest. Fijn ook om te lezen dat het bestellen en de levering weer snel en naar wens zijn geweest. Geniet van je weekend en nogmaals dank. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooie producten en levering verloopt goed. De producten worden goed verpakt bezorgd.
Dank voor je mooie review Reinate, goed om te lezen dat je blij bent met ons assortiment en dat de levering weer accuraat is gegaan. Fijn ook dat de verpakking van de producten weer naar wens is. Geniet van je weekend. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering, goed product.
Dat is goed om te lezen Rolf, fijn dat de levering naar wens is en dat je enthousiast bent over ons assortiment. Geniet ervan en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het vlees kwam keurig op tijd en werd gebracht door een vriendelijke jongeman. De bestelling klopte en was nog steeds diepgevroren. Onderin de doos zaten 2 recyclebare ice packs die samen met de geïsoleerde doos zorgen voor een diepvries temperatuur tijdens het transport (ik weet niet hoelang het vlees al in de auto lag maar het was bij aankomst nog steeds stijf bevroren) Tot zover alles uitmuntend, waarom dan geen beoordeling met een 10? Toen ik een pakket vlees wilde gebruiken had ik het pakket in een weekend tas tussen een stapel kleren gestopt zodat deze geleidelijk kon ontdooien , bleek dat het plastic aan een kant gescheurd was waardoor mijn kleren voor dat weekend onbruikbaar waren. Toen het vlees diep gevroren aankwam was de kapotte verpakking niet zichtbaar. De vorige keren dat ik hier mijn vlees bestelde was de verpakking intact . Ik ga er van uit dat dit een eenmalige gebeurtenis was en zal dit bedrijf ook van harte aanbevelen. Update : er is direct na deze beoordeling contact opgenomen met mij door de marketing manager van Beef and Steak. Deze kwam met een uitstekende oplossing. Daarom wil ik mijn beoordeling aanpassen in “UITSTEKEND” Ik ben blij verrast dat de recensies daadwerkelijk gelezen worden en er direct gehandeld wordt. Dikke pluim!
Beste Olaf, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat dit is gebeurd. Ik ga je klacht intern doorzetten richting productontwikkeling en mijn collega van de klantenservice neemt contact met je op om een leuke goedmaker aan te bieden. Dank je wel dat je ons nog steeds aanbeveelt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Bestellen en leveren volgens afspraak , top
Dank voor je mooie review Ben, dat lezen we graag. Fijn dat het je weer bevallen is. Geniet van je weekend. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Simpel om te bestellen, aflevering volgens afspraak.
Dat is goed om te lezen Bart-jan, fijn dat het bestellen makkelijk is gegaan en dat de levering weer naar wens is. Geniet van je weekend en graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Voor de derde keer Livar ribs besteld voor een 3-2-1 low & slow sessie. Wederom een top resultaat. Echt veel beter dan de standaard spare ribs dienik tot voor kort kocht.
Dit zijn nog eens reviews Arno, goed om te lezen dat de livar ribs je voor de derde keer op rij bevallen zijn. Op naar nummer 4, en 5, en 6... Dank voor je mooie review en geniet ervan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooi aanbod en goed verpakt in een geïsoleerde doos en koeltas met koelelementen. Over de bezorging door Trunkrs ben ik minder te spreken. De bezorgtijd stond eerst tussen 17.00 en 18.30, maar om 19.00 uur was er nog niks. Toen veranderde de tijd naar tussen 20.00 en 21.30. Uiteindelijk werd er om 22.00 uur aangebeld, het pakket voor de deur neergeflikkerd en reed de bezorger al weg. Maargoed, mijn bestelling was nog goed bevroren en ik heb al fijne pulled pork sessie kunnen doen!
Beste Dian, Dank voor je review. Goed te horen dat alles heeft gesmaakt. De manier waarop het pakket is afgeleverd is niet hoe het zou moeten. Bedankt voor het delen van deze feedback en we gaan dit bespreken met Trunkers. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te lezen Jan, fijn dat je weer tevreden bent. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zo zien we ze graag Gertjan, dank je wel voor je mooie review en graag gedaan. Geniet van het weekend. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM