Pluspunten
Snelle, goede levering.
kleinere hoeveelheden
Pluspunten
Duidelijke service. Het vlees word zeer goed verpakt en cool gehouden. Prijs kwaliteit verhouding is top.
VerbeterpuntenNog geen gevonden
Pluspunten
Top producten, kennis van de producten, snelle levering
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Op zaterdag de koel en vries auto is super top
Pluspunten
Hele snelle levering, zeer hoge kwaliteit, en betaalbaar!
Ik heb voor de 1e x gekocht en opgehaald.Jammer dat de dame die heeft geholpen,mij niet voor stelde om i.p.v 6 Waygu burgers eens te kijken naar het speciale aanbiedingspakket van 12 burgers van 3 verschillende soorten wat uit eindelijk maar € 6 meer koste., en ook het aanmeld cadeautje kwast niet is gegeven. Daarbij staat op de site niet goed vermeld dat de burgers al gekruid zijn en erg zout. Jammer gemiste kans
Pluspunten
Goede aanbiedingen, groot assortiment, snelle levering!
VerbeterpuntenSommige producten snel uitverkocht
Pluspunten
Prima kwliteit, voor een goede prijs.
Pluspunten
Dat er niets negatiefs te verzinnen is.
VerbeterpuntenZou mooi zijn alle alle gewichten van alle soorten vlees beter voorradig zouden zijn.
Pluspunten
Snelle en aardige service erg professioneel en kundig advies
Pluspunten
- Breed assortiment aan goed vlees. - Goede en snelle service. Ook aan de telefoon. Ik had wat problemen met het verzilveren van mn waardecheques maar dat is allemaal goed opgelost. - Snelle en accurate levering - Reviews bij de producten. Heel erg prettig. - Recepten en bereidingsadviezen bij de verschillende soorten vlees. - Overzichtelijke site waar je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. - Goede prijzen. Kom hier zeer zeker nog terug!
Verbeterpunten- Het verzilveren van cadeau cheques via de webshop is nogal een gedoe. Daar is de webshop eigenlijk nog niet op voorbereid. Als jullie dat kunnen fixen dan zou dat geweldig zijn. Ideale cadeau voor vleesliefhebbers! Dan krijgen jullie een 10! :)
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM