Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering
Verbeterpunten- ik had 4x 1 kilo angnus bavette en 1x 1100 gram. Veel kwaliteitsverschil tussen de verschillende stukken vlees. - vriend had spareribs besteld. De toename van het vlees t.o.v. De botten doet de kwaliteit niet ten goede. Veel vet. Ik wil gewoon lekkere magere ribs.....
Pluspunten
Mooie snitten, uitstekend vlees. De specialist bij uitstek voor BBQ en Low & Slow cooking. Snelle levertijden en zorgvuldig verpakt en verzonden.
Pluspunten
Contact levering
Verbeterpuntenbij aankoop vermelden of vlees diep gevroren is ofniet...
Pluspunten
Have ordered many items and quality is very high.
Verbeterpuntenif you order a 300 gram item the real weight most likely is not 300 grams more likely 280//290 and when you get order lager items like pork shoulder the differance in weight does matter. there is no where that says that on the web site. I have learned to always order a next one up not the one i need.
Pluspunten
Zeer goed vlees, lekkere recepten, duidelijke website
VerbeterpuntenIk zou de vaste klanten meer belonen en gerichter aanbiedingen doen.
Pluspunten
ben zeer tevreden
Meer filmpjes over bereiding
Pluspunten
Alles!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk website,makkelijk bestellen en snelle correcte levering.
Pluspunten
Makkelijk bestellen, koud geleverd en je kan zelf bepalen wanneer het gebracht wordt of je kan het ophalen.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Gewoon heel goed, mooi vlees, op tijd geleverd. Super!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldige kwaliteit van producten en heel vriendelijk en gastvrij
VerbeterpuntenNog niets tot nu toe
Pluspunten
Mooi vlees goed verpakt snelle levering
VerbeterpuntenPast met moeite is een oven. Niet zoals stond beschreven
Pluspunten
- Grote sortering; - Binnen de sortering grote keuze uit vleesrassen; - Duidelijke uitleg over het product; - Kwaliteit; - Wijze van aflevering; verpakking
VerbeterpuntenWaarom gaf ik deze keer een totaalcijfer van slechts 7? Al jaren koop ik uitzonderingen daargelaten zoals T-bone steaks en braadlappen en zo, mijn steaks zoals entrecotes, ribeyes en picanhas in grote niet geportioneerde stukken. Ik hecht aan grote verse stukken van minimaal 1 kg, die ik zelf kan portioneren. Ik ging er van uit dat ik als deel uitmakend van mijn laatste bestelling een verse € 53 dry aged picanha zou ontvangen. Deze joekel bleek evenwel diepgevroren te zijn. Als Ik heb deze dus moeten ontdooien op koelkastniveau en vervolgens na verwerking op hapklare brokken opnieuw moeten invriezen. Wat het resultaat aan kwaliteitsvermindering bij consumptie zal zijn moet nog blijken. Maar ik heb daarover mijn twijfels. Uit nader onderzoek bleek voor zover ik heb kunnen nagaan dat B&S alleen nog maar diepvriesproducten levert. Bij groot vlees heb ik daar niks aan. Mijn gezin bestaat niet uit zeven personen die een dergelijke hoeveelheid in een keer kunnen nuttigen.
Pluspunten
Goed verpakt! Heerlijk stukje vlees.
VerbeterpuntenNiks
23 Hertog van Beijerenstraat