Pluspunten
Goed verpakt! Heerlijk stukje vlees.
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd goede kwaliteit vlees en ruime keuze
VerbeterpuntenAanbiedingen wat meer variëren
Pluspunten
Zeer vakkundig goed materiaal
VerbeterpuntenWellicht een tweede vestiging in het zuiden.
Pluspunten
Een aanbod van kwaliteitsvlees wat bij de meeste slagerij winkels niet meer te verkrijgen is
Pluspunten
Het vlees is erg lekker en doorgaans op tijd geleverd.
VerbeterpuntenDe verzending is erg slecht verlopen, ik heb 2 euro extra betaald om het pakket op dinsdag na 18.00 af te leveren, ik heb mijn pakket pas op zaterdag ontvangen en alles was ontdooid en er zat veel bloed op in de doos door lekkende zakken. De levering zoals ik nu heb ontvangen steld me erg ontevreden.
Pluspunten
altijd bereid om raad te geven en een hartelijke ontvangst in de winkel
Verbeterpuntenmisschien verpakken in kleinere porties voor kleine particulieren ( 1 of 2 persoons huishoudens)
Pluspunten
Lekker snel, en je krijgt wat je besteld! Top.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snelle levering, flexibele betalingsmogelijkheden
VerbeterpuntenGeen reactie gekregen op mijn opmerkingen bij mijn bestelling.
Pluspunten
Mooi avontuurlijk vlees wat mijn buurtslager niet heeft, ik wordt er heel gelukkig van.
Pluspunten
Mooi vlees, veel kennis
Pluspunten
goed kwaliteit vlees en weer is wat anders dan bij de supermarkt
Pluspunten
Hoge kwaliteit, bereikbaar en weten van wanten
VerbeterpuntenDuidelijk aangegeven op welke dag ik de bestelling in ontvangst wil nemen, echter werd deze direct verzonden. Met producten zoals vlees moet je hier zeer accuraat mee zijn. Deze keer het Luxe vrije koe pakket besteld. Hier zou kunnen zitten: - (kogel-) Biefstuk, - Entrecôte, - Ribeye, - Tournedos, - Rosbief, - Bavette of picanha, - Longhaas Tot mijn teleurstelling zten hier voornamelijk biefstukken en entrecote in en één Ribeye en picanha in. Geen tournedos of rosbief.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM