Pluspunten
Goede kwaliteit vlees en snelle levering.
VerbeterpuntenDeze keer geen bericht gekregen hoe laat het koeltransport er zou zijn (bij eerdere bestellingen wel).
Pluspunten
Leuk enthousiast personeel en werken met plezier met de producten die ze verkopen
Verbeterpuntengeen ! Lekker zo doorgaan
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit.Gekoelde levering.
Pluspunten
Helemaal niets op aan te merken! Overzichtelijke site, levering keurig op tijd en vlees van geweldige kwaliteit. Ik had een USA Grain Picanha van +/- 2 kg die ik even heb aangezet in de grilpan en vervolgens bij 165 C een half uurtje in de oven verder heb laten garen tot een kerntemperatuur van 58 C. Mooi medium/rare. Wat een geweldige avond hebben wij gehad.
Pluspunten
Zeer goed vlees,
Pluspunten
Alleen maar goeds over B&S. Kwaliteit van het vlees is super en levering is perfect. Voor mij een dikke 10
Pluspunten
Eenvoudig bestellen en betalen. Razendsnelle levering. Degelijk en gekoeld verpakt.
VerbeterpuntenNog niet gevonden!
Pluspunten
alles, perfecte service , goede kwaliteit en snelle leveringen.
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan !!
Pluspunten
Super om dit vlees te kunnen bestellen via internet, en het diep bevroren thuis te krijgen.
Pluspunten
Wat je ziet is wat je krijgt
Verbeterpuntenlaat de uiterste houdbaarheid datum zien of vermeld tot wanneer te bereiden
Rib aye behoord van de fijne rib te zijn niet van de dikke rib. mijn laatste bestelling was dat 50/50 fijne en dikke rib.
Pluspunten
heerlijk vlees top kwaliteit nette leveringen goed verpakt. zeer tevreden.
Verbeterpuntenmaak voor gedrukte briefjes voor op de deur te plakken met de tekst beste bezorger. indien niet aanwezig graag bij de buren afleveren . heel veel dank. de bewoner.
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM